Modalitatiile de imbunatatire a calitatii serviciilor

Trimisa la data: 2010-10-24
Materia: Marketing
Pagini: 65
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bogdan_F
Lucrare de licenta despre Modalitatiile de imbunatatire a calitatii serviciilor
In mod global, piata organizatiei este formata din A© publicul cititor A>>, fie cititor de ziare, reviste sau de carte. Piata potentiala (persoane fizice) depinde de locul de amplasament al magazinelor.Dupa cum am observat mai sus, categoriile de clienti sunt diferite in functie de amplasarea magazinului.Pentru distributia de presa clientii sunt persoane juridice (lanturi de magazine) si pentru serviciul de abonamente atat persoane fizice cat si persoane juridice (ambasade, institutii).

Pentru comertul cu amanuntul, conceptul cheie al afacerii este amplasarea magazinelor in puncte cu trafic ridicat : galerii comerciale, aeroporturi, gari. O estimare arata ca in fiecare zi peste 1 000 de persoane intra in punctele de vanzare ale retelei. Inaintea deschiderii unui magazin se face un studiu de trafic in zona respectiva.Traficul ridicat are cele mai mari sanse sa atraga potentialii cumparatori , de aceea magazinele ofera , in afara de presa, din toate cate putin.
Segmentarea se face in functie de localizare, pe tipuri de clientela. Exista trei tipuri de clientela, cea din hoteluri, cea din galeriile comerciale si cea din centrele de afaceri. Merchandisingul produselor din locatiile respective trebuie sa fie adaptat clientelei din acea zona.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modalitatiile de imbunatatire a calitatii serviciilor

Lucrare de licenta despre Modalitatiile de imbunatatire a calitatii serviciilor
Cuprins

Capitolul I Prezentarea generala a organizatiei.........3
1.1 Misiunea organizatiei...............3
1.2 Produsele/Serviciile................5
1.3 Clientii.............8
1.4 Resursele organizatiei...........9

Capitolul II Prezentarea serviciului ales pentru imbunatatirea calitatii cu ajutorul undei diagrame - flux.............13
2.1.Prezentare descriptiva............13
Prezentare ca proces...........15

Capitolul III Colectarea informatiilor referitoare la calitatea serviciului............23
3.1 Administrarea chestionarelor Servqual..........23
3.2 Prelucrarea datelor...............27
3.3 Identificarea lacunelor...........28

Capitolul IV Identificarea oportunitatilor de imbunatatire..........30
4.1 Analiza lacunelor............30
4.2 Analiza importanta-impresie...........42

Capitolul V Elaborarea programului de imbunatatire............53
5.1 Identificarea si ierarhizarea masurilor de imbunatatire.........53
5.2 Programul de imbunatatire................63

Concluzii.................64

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitatiile de imbunatatire a calitatii serviciilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.