Modalitatiile de imbunatatire a calitatii serviciilor

Trimisa la data: 2010-10-24 Materia: Marketing Pagini: 65 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Bogdan_F
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Modalitatiile de imbunatatire a calitatii serviciilor
In mod global, piata organizatiei este formata din A© publicul cititor A>>, fie cititor de ziare, reviste sau de carte. Piata potentiala (persoane fizice) depinde de locul de amplasament al magazinelor.Dupa cum am observat mai sus, categoriile de clienti sunt diferite in functie de amplasarea magazinului.Pentru distributia de presa clientii sunt persoane juridice (lanturi de magazine) si pentru serviciul de abonamente atat persoane fizice cat si persoane juridice (ambasade, institutii).

Pentru comertul cu amanuntul, conceptul cheie al afacerii este amplasarea magazinelor in puncte cu trafic ridicat : galerii comerciale, aeroporturi, gari. O estimare arata ca in fiecare zi peste 1 000 de persoane intra in punctele de vanzare ale retelei. Inaintea deschiderii unui magazin se face un studiu de trafic in zona respectiva.Traficul ridicat are cele mai mari sanse sa atraga potentialii cumparatori , de aceea magazinele ofera , in afara de presa, din toate cate putin.
Segmentarea se face in functie de localizare, pe tipuri de clientela. Exista trei tipuri de clientela, cea din hoteluri, cea din galeriile comerciale si cea din centrele de afaceri. Merchandisingul produselor din locatiile respective trebuie sa fie adaptat clientelei din acea zona.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Modalitatiile de imbunatatire a calitatii serviciilor

Lucrare de licenta despre Modalitatiile de imbunatatire a calitatii serviciilor
Cuprins

Capitolul I Prezentarea generala a organizatiei.........3
1.1 Misiunea organizatiei...............3
1.2 Produsele/Serviciile................5
1.3 Clientii.............8
1.4 Resursele organizatiei...........9

Capitolul II Prezentarea serviciului ales pentru imbunatatirea calitatii cu ajutorul undei diagrame - flux.............13
2.1.Prezentare descriptiva............13
Prezentare ca proces...........15

Capitolul III Colectarea informatiilor referitoare la calitatea serviciului............23
3.1 Administrarea chestionarelor Servqual..........23
3.2 Prelucrarea datelor...............27
3.3 Identificarea lacunelor...........28

Capitolul IV Identificarea oportunitatilor de imbunatatire..........30
4.1 Analiza lacunelor............30
4.2 Analiza importanta-impresie...........42

Capitolul V Elaborarea programului de imbunatatire............53
5.1 Identificarea si ierarhizarea masurilor de imbunatatire.........53
5.2 Programul de imbunatatire................63

Concluzii.................64
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitatiile de imbunatatire a calitatii serviciilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.