Modalitatile de fundamentare a deciziilor de investitii microeconomice

Trimisa la data: 2010-07-19
Materia: Economie
Pagini: 98
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ana_Du
Lucrare de licenta despre Modalitatile de fundamentare a deciziilor de investitii microeconomice
Factorul esential al politicii de continuare si de crestere a activitatii intreprinderii il reprezinta investitia concretizata in achizitii de capital fix, de productie si comercializare.In activitatea intreprinderilor, decizia de investitii este una dintre cele mai importante deoarece de ea conteaza viitorul acesteia si implica aproape toate compartimentele operationale si anume: compartimentul comercial, financiar, tehnic si de personal.

In functie de aspectele de natura economica, financiara sau contabila la nivel microeconomic notiunii de investitie i se pot atribui mai multe sensuri.Din punct de vedere economic optiunea asupra unei variante de investitii este o aplicatie a teoriei economice potrivit careia intreprinderea poate investi atata timp si atat de mult cat randamentul marginal este superior costului marginal al capitalului.Costul marginal al capitalului este determinat de fiecare unitate monetara suplimentara destinata investitiei. Acest cost creste pe masura ce investitiile sunt din ce in ce mai importante, in timp ce rata randamentului scade pe masura efortului investitional.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modalitatile de fundamentare a deciziilor de investitii microeconomice

Lucrare de licenta despre Modalitatile de fundamentare a deciziilor de investitii microeconomice
Cuprins

Introducere......................3

Capitolul I. Consideratii teoretice privind investitiile............6

Capitolul II. Fundamentarea deciziei de investitii pe exemplul SC MAGNETTO WHEELS ROMANIA SA....................46

Capitolul III. Creativitate...................78

Concluzii.......................92

Bibliografie....................95

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitatile de fundamentare a deciziilor de investitii microeconomice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.