Modalitatile de promovare a relatiilor economice internationale

Trimisa la data: 2009-02-02
Materia: Marketing
Pagini: 116
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Mihai_Dr
Lucrare de licenta despre Modalitatile de promovare a relatiilor economice internationale
Toate aceste centre sunt concepute ca centre comerciale cu expozitii permanente. Ele inchiriaza spatiul si pentru expunerea altor tari.Scopul principal este de a reuni la un loc exportatorul si cumparatorul si printre altele ofera posibilitatea expunerii permanente pe tot timpul anului, depozite si facilitati de vama, legaturi cu toate bancile, telex si telefaxuri, traducatori, companii de promovare a vanzarilor, cercetari de marketing, asistenta pentru navrosiri, legaturi cu cele mai competente firme, corespondenta directa, reclama in diverse jurnale comerciale, etc.Toate tarile au trecut la organizarea de expozitii nationale.

Tara noastra a participat cu expozitii nationale in Germania, Rusia, China, etc.Expozitiile mondiale sunt neperiodice, dar functioneaza pe perioade mai lungi de timp (circa 6 luni). Ele fac inventarul mijloacelor de care dispune activitatea umana si urmaresc progresul la o anumita epoca luat ca element de comparatie. Aceste expozitii au aparut cu regularitate incepand cu cea de-a doua jumatate a secolului al XIX - lea, mai intai la Londra - 1851, Paris - 1867, 1900 si 1937, New York - 1939 si 1964, Bruxelles - 1958, Montreal - 1967 si 1978, Osaka - 1970, Vancouver - 1986, etc.Societatile specializate pe targuri trebuie sa aduca un nou profesionalism in organizarea targurilor si expozitiilor prin: definirea clara a scopurilor, transmiterea ofertei, determinarea eficientei, etc.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modalitatile de promovare a relatiilor economice internationale

Lucrare de licenta despre Modalitatile de promovare a relatiilor economice internationale
Cuprins

Introducere...............................................4

Capitolul I. Aspecte conceptuale si metodologice privind promovarea exporturilor............................................6
1.1. Conceptul de promovare a exporturilor.........................6
1.2. Promovarea si marketingul..................................8
1.3. Instrumente si tehnici de promovare a exporturilor................10

Capitolul II. Rolul Camerelor de Comert in promovarea exporturilor
2.1. Constituirea Camerei de Comert si Industrie Timisoara.......................................65
2.2. Structura CCIA Timisoara................................65
2.3. Activitatea CCIA Timisoara....................................66
2.4. Serviciile oferite agentilor economici de catre CCIAT............68

Capitolul III. Forme si manifestari expozitionale interne si internationale...............................................100
3.1. Conceptul de targ..................................100
3.2. Conceptul de expozitie.......................................102
3.3. Conceptul de salon comercial specializat........................103

Capitolul IV. Organizarea targurilor si expozitiilor internationale..........................................104
4.1. Rolul si importanta targurilor si expozitiilor interne si internationale in promovarea comertului..........................104
4.2. Scopul principal al organizarii si participarii la manifestarile expozitionale.........................................107
Studiu de caz: Deviz postcalcul privind participarea la o manifestare
expozitionala..........................................109

Concluzii............................................111

Bibliografie.........................................113

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modalitatile de promovare a relatiilor economice internationale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.