Model de aplicatie informatica pentru gestiunea clientilor

Trimisa la data: 2010-06-14
Materia: Economie
Pagini: 40
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: shock1708
Lucrare de licenta despre Model de aplicatie informatica pentru gestiunea clientilor
Trecerea de la o societate industrializata la o societate complet informationala, a fost posibila datorita progreselor remarcabile inregistrate in domeniul informatic si mai ales in rândul tehnologiilor informationale.

Astfel informatia devine o resursa pretioasa a intregii societati si este utilizata in mod intensiv in aproape toate sferele activitatii si existentei umane. In ceea ce priveste modul de raspândire a informatiilor, acesta sufera un adevarat proces de globalizare, la baza caruia sta intreaga suita de tehnologii informationale.

Zilnic in fata unui manager a unei mari companii sau a unui mic antreprenor stau tot felul de probleme. Din acest motiv in zilele noastre majoritatea firmelor incearca sa inlature acest fenomen prin implementarea unor aplicatii ce au rolul de a moderniza si eficientiza diversele activitati de evidenta si gestiune a firmei.

Lucrarea de fata contine 3 capitole si vine in sprijinul nivelului de conducere al companiilor, prin prezentarea unui model simplist de aplicatie informatica pentru gestiunea clientilor.

Astfel in primul capitol „Sistemul informational al gestiunii clientilor”, am prezentat un sistem informational al unei firme prin care aceasta isi gestioneaza interactiunile cu clientii sai si am ales drept exemplu sistemul informational prezent intr-una din unitatile Directiei Silvice Iasi si anume sistemul informational al gestiunii clientilor la Sectia de productie Santa.

Deasemenea am facut si o scurta prezentare a aplicatiei informatice ContNet Arhimedes utilizata in cadrul firmei, aplicatie prin intermediul careia se tine contabilitatea in firma.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Model de aplicatie informatica pentru gestiunea clientilor

Lucrare de licenta despre Model de aplicatie informatica pentru gestiunea clientilor
Cuprins

Introducere..................................3

Capitolul I Sistemul informational al gestiunii clientilor.............4
1.1. Conceptul de sistem informational.................................4
1.2. Obiectul de activitate si structura organizatorica la Directia Silvica Iasi (Sectia de productie Santa)......................7
1.3. Structura si functionarea sistemului.....................8
1.4. Analiza critica a sistemului............................12

Capitolul II Tehnologii informationale fundamentale pentru gestiunea clientilor........................13
2.1. Tehnologia bazelor de date relationale..................13
2.2. Tehnologii client/server................................16
2.3. Tehnologiile CRM........................................19

Capitolul III RomGest – model de aplicatie informatica pentru gestiunea clientilor la Directia Silvica Iasi (Sectia de productie Santa).......22
3.1. Proiectarea aplicatiei..........................22
3.1.1. Structura bazei de date.......................24
3.1.2. Interfata grafica.............................26
3.1.3. Proceduri.....................................29
3.2. Testarea aplicatiei.............................31
3.3. Rapoartele generate de aplicatie................34

Concluzii si propuneri...............................36

Bibliografie.........................................38

Anexe................................................40

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Model de aplicatie informatica pentru gestiunea clientilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.