Modelarea avansata in baze de date

Trimisa la data: 2010-08-06
Materia: Informatica
Pagini: 86
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andra_S
Lucrare de licenta despre Modelarea avansata in baze de date
Obiectele au incluse (incapsulate) in interior atat datele continute cat si codul actiunilor pe care le pot executa.Obiectele interactioneaza unele cu altele prin mesaje,comunicandu-si actiunile pe care le au de executat.De asemenea ,in cadrul programarii obiectuale au aparut conceptele de mostenire si polimorfism care duc spre reutilizarea codului.Aceasta reutilizare este idealul in ceea ce priveste programarea ;inca de la inceputuri programatorii realizau ca produsele program cele mai bine facute ar fi acelea in care programatorii nu fac decat sa asambleze componente deja create.

Se creaza biblioteci de clase reutilizabile ,generice,din care programatorii isi vor putea crea propriile clase si obiecte.In ultimul deceniu a capatat o mare importanta sistemul bazelor de date orientate-obiect.Sistemele orientate obiect isi au originile in limbajele de programare orientate obiect si sunt privite de unii oameni ca fiind un concurent serios pentru sistemele relationale ,cel putin pentru anumite tipuri de aplicatii.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modelarea avansata in baze de date

Lucrare de licenta despre Modelarea avansata in baze de date
Cuprins

Introducere motivarea alegerii temei importanta temei in actualitate...................3

Capitolul I Sisteme relationale extinse ...............7

Capitolul II Baze de date orientate obiect.............33

Capitolul III Topici de modelare avansate in baza de date..........61

Capitolul IV Prezentarea aplicatiei casa de amanet..............75

Bibliografie...............82
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modelarea avansata in baze de date". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.