Modelarea datelor pentru o firma de componente software-hardware

Trimisa la data: 2013-01-07
Materia: Informatica
Pagini: 31
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: ciucu12
Lucrare de licenta despre Modelarea datelor pentru o firma de componente software-hardware
In aceasta etapa sunt analizate natura si modul de utilizare a datelor. Sunt identificate datele care vor trebui memorate si procesate, se impart aceste date in grupuri logice si se identifica relatiile care exista intre aceste grupuri.Analiza datelor este un proces uneori dificil, care necesita mult timp, insa este o etapa absolut obligatorie. Fara o analiza atenta a datelor si a modului de utilizare a acestora, vom realiza o baza de date care putem constata in final ca nu intruneste cerintele beneficiarului.

Costurile modificarii acestei baze de date este mult mai mare decat costurile pe care le-ar fi implicat etapa de analiza si realizare a modelului conceptual. Modificarea modelului conceptual este mult mai usoara decat modificarea unor tabele deja existente, care eventual contin si o multime de date. Ideea de baza a analizei datelor si construirii modelului conceptual este "sa masori de doua ori si sa tai o singura data".

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modelarea datelor pentru o firma de componente software-hardware

Cuprins

Capitolul I Introducere in Oracle.............2

Capitolul II Scenariu..............11

Capitolul III Normalizarea.........13

Capitolul IV Maparea relatiilor..........17

Bibliografie.............30

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modelarea datelor pentru o firma de componente software-hardware". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.