Modelarea si simularea posibilitatilor de extindere a unei firme

Trimisa la data: 2010-04-08 Materia: Economie Pagini: 84 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Cristian_Un
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Modelarea si simularea posibilitatilor de extindere a unei firme
Deciziile sunt necesare in anumite momente, denumite situatii decizionale. O situatie decizionala este rezultatul aparitiei unor stimuli sau schimbari, create de evenimente sau de actiuni ale unor factori care creeaza conditii suficient de puternice pentru a determina nevoia de a "face ceva". Atunci cand exista cineva care sesizeaza situatia si este dispus sa faca o alegere din mai multe alternative privind caile de actiune posibile pentru a atinge o anumita stare dezirabila, se poate vorbi de o problema decizionala.

Constientizarea unei situatii decizionale este prima dintr-o succesiune de faze care compun procesul decizional. Acesta se incheie cu exprimarea si autorizarea deciziei care urmeaza a fi implementata. Procesul decizional cuprinde trei faze principale, si anume: a) constientizarea situatiei decizionale si culegerea de date pentru formularea si clarificarea problemei decizionale, b) proiectarea (sau identificarea) alternativelor si alegerea principiului si a elementelor necesare evaluarii si c) alegerea deciziei si demararea implementarii, [5], [13].
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Modelarea si simularea posibilitatilor de extindere a unei firme

Cuprins

Introducere............3

Capitolul I Aspecte referitoare la strategia firmei K.R.A.Y. si analiza decizionala .........5
1.1. Strategia firmei K.R.A.Y...........5
1.2. Concepte de baza ale deciziei......9

Capitolul II Analiza diagnostic a firmei K.R.A.Y. ........12
2.1. Obiectul de activitate.........12
2.2. Analiza economico-financiara a firmei K.R.A.Y........12
2.3. Modelul de diagnosticare strategica SWOT al firmei K.R.A.Y.....26

Capitolul III Alegerea variantei de extindere a firmei......39
3.1. Prezentarea problemei.........39
3.2. Abordarea teoretica a arborilor decizionali..........45
3.3 Aplicarea metodei arborilor decizionali.........50

Capitolul IV Determinarea prin simulare a profilului de risc al variantei de extindere........56
4.1. Abordarea teoretica a utilizarii simularii pentru determinarea profilului de risc al variantei de extindere........56
4.2. Simularea cu @RISK a introducerii unui utilaj automat......64

Capitolul V Efecte calitative Si cantitative ale aplicarii modelarii si simularii pentru fundamentarea deciziei de extindere........78
5.1. Necesitatea asistarii deciziei de extindere............78
5.2. Efectele cantitative ale aplicarii modelarii si simularii.....79
5.3. Efectele calitative ale aplicariimodelarii si simularii.......80
5.4. Posibilitatea implementarii modelarii economico-matematice si a simularii la firma K.R.A.Y............81

Bibliografie..............83
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modelarea si simularea posibilitatilor de extindere a unei firme". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.