Modelarea si simularea unui proces

Trimisa la data: 2010-01-04
Materia: Informatica
Pagini: 39
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Zinel_T
Lucrare de licenta despre Modelarea si simularea unui proces
In domeniul ingineriei sistemelor de conducere automate au aparut si s-au dezvoltat noi domenii de aplicatii practice. Noul concept de detectie a defectelor reprezinta un astfel de domeniu nou in sistemele automate, care s-a dezvoltat pe baze stiintifice generale. Acest nou concept a dus la aparitia unui subdomeniu in cadru sistemelor automate. Numeroase lucrari stiintifice si carti au fost publicate in literatura de specialitate internationala in domeniul detectiei defectelor.
Acest proiect isi propune sa faca o scurta initiere, in scop didacti, in domeniul detectiei defectelor bazata pe metoda analitica de estimare a parametrilor.

Dezvoltarea domeniului detectiei si diagnosticarii defectelor se bazeaza, in cadrul tuturor proceselor industriale, pe dezvoltarea tehnologiei echipamentelor de conducere in timp real. In cadrul acestor procese de productie se pot utiliza in prezent, cu o mare eficienta, o multitudine de date culese din proces, pentru reducerea timpului de executie, cresterea calitatii produselor, intr-un cuvant optimizarea acestor procese. In paralel cu dezvoltarea echipamentelor numerice de conducere s-au dezvoltat si numeroase metode de monitorizare, bazate pe cunostintele despre proces. O astfel de metoda este si utilizarea unor metode analitice, cum este cea a estimarii parametrilor.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modelarea si simularea unui proces

Lucrare de licenta despre Modelarea si simularea unui proces
Cuprins

Capitolul I. Introducere......................................3
1.1. Contextul realizarii proiectului...............................3
1.2. Domeniul stiintific si tehnic al temei...........................3
1.3. Tema proiectului...........................................3

Capitolul II. Studiu biliografic..................................4

Capitolul III. Fundamentarea teoretica...............................4
3.1. Generalitati........................................5
3.2. Proceduri de monitorizare a proceselor.........................9
3.3. Masuri de monitorizare a proceselor..........................11
3.4. Metode de monitorizare a proceselor..........................13
3.5. Metodele analitice...............................15
3.6. Descrierea erorilor...................................17
3.7. Estimarea parametrilor......................................23

Captiolul IV. Srudiu de caz....................................26
4.1. Procesul industrial.................................26
4.2. Modelarea si simularea procesului............................29
4.3. Estimarea parametrilor....................................31

Concluzii..................................................36

Bibliografie.................................................38

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modelarea si simularea unui proces". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.