Modelarea si simularea unui proces biomedical

Trimisa la data: 2010-09-06
Materia: Informatica
Pagini: 88
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_Co
Lucrare de licenta despre Modelarea si simularea unui proces biomedical
Statistica este poate, una dintre cele mai frecvent utilizate domenii ale matematicii. A ajuns la pozitia la care este acum datorita consecventei dezvoltarii ei inca din secolul al XIX - lea. "Studiul cantitativ al mostenirii biologice si al evolutiei au reprezentat exercitii remarcabile in gandirea statistica, iar din punct de vedere cantitativ genetica ramane cel mai bun exemplu al unui domeniu stiintific al carei teorii a fost construit pe baza conceptelor statisticii." (Porter 1986, p. 270).

Influenta biologiei in teoria probabilitatilor si statistica a fost la fel de puternica in ultimii ani ai secolului XX. Exemple importante ar fi si studiul lui Feller in procesele stohastice, inceput inca din teoria competitiei a lui Volterra, si continuata cu raspunsul la probleme genetice (Feller 1939, 1951; Kolmogorov 1959).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modelarea si simularea unui proces biomedical

Lucrare de licenta despre Modelarea si simularea unui proces biomedical
Cuprins

Capitolul I Modele matematice ale proceselor biologice..............4

Capitolul II Tehnici generale de modelare si simulare matematice pentru procese bio-medicale de tip prada - pradator....................33

Capitolul III. Exemplu de modelare si simulare a unui proces biomedical ......................59

Capitolul IV. Concluzii si posibilitati de aplicare...................85

Concluzii generale ............................85

Determinarea parametrilor ...................86

Implementarea modelului......................88

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modelarea si simularea unui proces biomedical". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.