Modele de analiza factoriala a valorii adaugate

Trimisa la data: 2010-06-14
Materia: Economie
Pagini: 100
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Diana_S
Lucrare de licenta despre Modele de analiza factoriala a valorii adaugate
Sistemul de indicatori care exprima volumul de activitate ofera o imagine de ansamblu asupra finalitatii activitatii unei intreprinderi, imagine care reflecta in forma valorica capacitatea de productie si comercializare a acesteia.

Indicatorii care exprima volumul, spre deosebire de cei care exprima profitabilitatea, nu pot lua valori negative, ci pot avea cel mult o valoare egala cu zero, ceea ce in activitatea productiva semnifica imposibilitatea realizarii unor bunuri si servicii utile care sa fie cerute pe piata, iar in activitatea comerciala semnifica imposibilitatea confirmarii prin vanzare a rezultatelor obtinute in activitatea productiva.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modele de analiza factoriala a valorii adaugate

Cuprins


1. Analiza rezultatelor intreprinderii..........3

2. Analiza valorii adaugate.........18

3. Analiza factoriala a valorii adaugate- modele de analiza factoriala..........31

4. Studiu de caz........45

Concluzii si propuneri..........80

Anexe.......86

Bibliografie.............99
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modele de analiza factoriala a valorii adaugate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.