Modismos - locuciones y expresiones fijas en sus contextos

Trimisa la data: 2013-04-22
Materia: Litere
Pagini: 51
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: andreeabar
Lucrare de licenta despre Modismos - locuciones y expresiones fijas en sus contextos
El trabajo consiste en dos partes principales: la teorica y la practica. La parte teorica incluye los capitulos I, II y III, la parte practica esta formada por un solo capitulo-el capitulo IV.En el capitulo I - como el campo que incluye la fraseologia es muy vasto- nosotros hemos decidido enfocar nuestra zona de estudio sobre Fraseologia oracional, vamos a centrar nuestra atencion sobre el concepto de fraseologia, destacamos en que consisten, las unidades fraseologicas, sus conceptos y sus rasgos. Seguiremos con la definicion y las caracteristicas de las expresiones fijas.

En el Segundo capitulo vamos a exponer "Las locuciones". Explicaremos el termino de locucion cuya definicion encontraremos en el Diccionario Real Academia Espanola, presentaremos la division de las locuciones en nominales, adjetivales, adverbiales, verbales, destacamos los rasgos y mencionaremos algunos ejemplos para cada tipo de locucion.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modismos - locuciones y expresiones fijas en sus contextos

Cuprins

Introduccion.............2

Objectivos...........4

Capitulo I Fraseologia oracional........5
1.Concepto de Fraseologia..........5
2.Unidades fraseologicas..........7
3.Expresiones fijas...........11

Capitulo II Las locuciones.........13
4. Definiciones y rasgos...........13
5. Locuciones nominales............15
6. Locuciones adjetivales.........16
7. Locuciones adverbiales.........17
8. Locuciones verbales.........21
9. Locuciones prepositivas,conjuntivas y clausales......23

Capitulo III Los modismos.......24
10.Tipos de modismos..........30
11.Modismos con partes del cuerpo......30

Conclusiones.........38

Capitulo IV Parte practica........40

Referencias bibliograficas.......49

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modismos - locuciones y expresiones fijas en sus contextos". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.