Modul de recrutare si selectare a managerilor internationali

Trimisa la data: 2010-07-23
Materia: Management
Pagini: 90
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andreea_Ra
Lucrare de licenta despre Modul de recrutare si selectare a managerilor internationali
Cultura nationa1a a unei firme oricum este de relevanta mare, desi managerii si alti angajati pot sa nu fie constienti de aceasta influenta. Relevanta culturii a1tor popoare devine mai mare pentru o firma pe masura ce-si raspandeste activitatile si produsele dincolo de granitele nationale pentru a ajunge la straini cu sisteme de valori si gusturi diferite. Cu cat firma inainteaza mai mult pe drumul internationalizarii, cu atat implicarea sa in strainatate este mai mare.

De exemplu, lanturile de restaurante tip" fast food", ca Pizza Hut si Mc Donald's, trebuie sa introduca varietati locale a1e produsului lor si totodata sa-si mentina imaginea pe care si-au creat-o in lumea intreaga.
Pentru firmele multinationale si globale cu unitati de productie peste tot, relevanta culturilor straine este cea mai ridicata. Aceste companii recruteaza un nr. mare de angajati straini, se orienteaza pe o piata cu multe caracteristici, trateaza si negociaza cu parteneri si contacteaza oameni din medii culturale diferite.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Modul de recrutare si selectare a managerilor internationali

Lucrare de licenta despre Modul de recrutare si selectare a managerilor internationali
Cuprins

Capitolul I Internationalitatea si mediul international, crearea unui spirit international................3

Capitolul II Ce este un manager international?............30

Capitolul III Recrutarea si selectarea managerilor internationali.....48

Capitolul IV Pregatirea si remunerarea managerilor internationali......68

Concluzii...................83

Anexa:Profilul unui manager international...............84

Bibliografie...................90
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Modul de recrutare si selectare a managerilor internationali". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.