Monografia contabila a stocurilor

Trimisa la data: 2009-10-06
Materia: Economie
Pagini: 46
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Luigi_Fa
Lucrare de licenta despre Monografia contabila a stocurilor
In contabilitatea operatiilor privind cumpararile de stocuri apar situatii particulare in care se acorda reduceri aplicabile asupra cumpararilor. Exista doua categorii de reduceri: cu caracter comercial,de natura rabaturilor,remizelor si cu ca-racter financiar de natura sconturilor de decontare.Rabaturile sunt reduceri acordate cumparatorului pentru marfa cu defecte de calitate si se aplica asupra pretului de vanzare. Remizele sunt reduceri acordate cumparatorului pentru vanzari mai mari de-cat volumul convenit sau pentru pozitie preferentiala si se aplica asupra pretului de vanzare.

Risturnuri sunt reduceri de pret calculate asupra ansamblului de operatii,acor-date de furnizor clientilor pentru cumparari repetate ce depasesc o valoare data. NOTA Reducerile comerciale nu se inregistreaza in momentul facturii,la conturile de cumparatori,contabilizandu-se numai marimea lor neta. Sconturile de decontare sunt reduceri pentru clienti,daca acestia isi achita dato-riile inainte de scadenta.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Monografia contabila a stocurilor

Cuprins

Capitolul I. Scurt istoric al societatii Mecanica Fina.............................3

Capitolul II. Delimitari privind stocurile.............................6
2.1. Evaluarea stocurilor.............................14
2.2. Metode de contabilitate a stocurilor.............................18
2.3. Evidenta contabila a stocurilor.............................20
2.4. Documente.............................30
2.5. Metode privind evidenta analitica a stocurilor.............................31

Capitolul III. Monografie contabila.............................35

Bibliografie.............................45
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Monografia contabila a stocurilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.