Monografia contabila la o societate comerciala care se va incheia cu bilant si analiza principalilor indicatori

Trimisa la data: 2010-11-30
Materia: Contabilitate
Pagini: 37
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: cosminxxx
Lucrare de licenta despre Monografia contabila la o societate comerciala care se va incheia cu bilant si analiza principalilor indicatori
Situatiile financiare anuale trebuie sa ofere o imagine fidela a pozitiei financiare, performantei, modificarile capitalului si fluxurilor de trezorerie.Situatiile financiare au de regula periodicitate anuala acoperind exercitiul financiar si anume perioada 1 ianuarie - 31 decembrie.

Intocmirea situatiilor financiare anuale are la baza respectarea urmatoarelor reguli:corectia oricaror erori referitoare la o perioada trecuta, se realizeaza numai in bilantul curent, bilanturile deja inchise ramanand neschimbate;datele inscrise in situatiile financiare anuale trebuie sa corespunda cu datele inscrise in contabilitate, puse de acord cu rezultatele inventarierii;nu se realizeaza compensarea posturilor de activ cu cele de pasiv si nici a veniturilor cu cheltuielile.

Obiectivul situatiilor financiare este acela de a prezenta fidel informatii despre pozitia financiara, performantele si modificarile pozitiei financiare a intreprinderii, utile pentru luarea deciziilor economice. Acest deziderat se atinge daca Standardele Internationale de Contabilitate sunt aplicate corespunzator si sunt prezentate informatiile suplimentare necesare

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Monografia contabila la o societate comerciala care se va incheia cu bilant si analiza principalilor indicatori

Lucrare de licenta despre Monografia contabila la o societate comerciala care se va incheia cu bilant si analiza principalilor indicatori
Cuprins

Capitolul I.1 Intocmirea situatiilor financiare...................2
2 Sistemul informatic in cadrul SC CONTRUST SA....................6

Capitolul II.1 Prezentarea societatii (SC CONTRUST SA)............8
Organizarea si tinerea contabilitatii......................9
Organigrama unitatii.......................................12
2.Studiu de caz privind activitatea SC CONTRUST SA.........13
Balanta de verificare......................................15
Bilant,contul de profit si pierdere si anexe...............20
Analiza datelor din situatiile financiare..................29
A. Analiza ratelor de structura ale activului.............33
B. Analiza ratelor de structura ale pasivului.............34

Concluzii................................35

Bibliografie.............................36

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Monografia contabila la o societate comerciala care se va incheia cu bilant si analiza principalilor indicatori". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.