Morala crestina in comportamentul studentilor bucuresteni

Trimisa la data: 2010-08-11
Materia: Teologie
Pagini: 96
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ana_I
Lucrare de licenta despre Morala crestina in comportamentul studentilor bucuresteni
Problematica moralitatii si in special a moralitatii crestine primeste note distinctive in perioada dezvoltarii personalitatii umane- adolescenta, iar daca adaugam "sensibilitatii" acestei perioade directa dezvoltare a subiectului uman, particularitatile distincte ale moralei crestine, putem afirma ca avem de-a face cu un subiect amplu, complex , care poate retine atentia prin descoperirea unor fatete originale, inca neexplorate.

Traim intr-o lume tensionata in care zilnic asupra fiecarui individ actioneaza un complex de forte ce contribuie la conturarea personalitatii lui, la maturizarea lui sociala, intelectuala si emotionala. Confruntat cu foarte multe situatii si probleme, frecvent subiectul uman nu mai are timp suficient si energia psihica necesara pentru a filtra prin propria lui gandire evenimentele cu care se confrunta si isi formeaza o imagine distorsionata despre lumea inconjuratoare. Apar astfel prejudecatile si stereotipiile asa cum afirma Serge Moscovici . Acestea isi pun amprenta asupra modului in care omul abordeaza- in cazul de fata- crestinismul si asupra comportamentului din perspectiva moralei crestine.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Morala crestina in comportamentul studentilor bucuresteni

Lucrare de licenta despre Morala crestina in comportamentul studentilor bucuresteni
Cuprins

Intoducere:Motivarea alegerii...............3

Capitolul I Locul si rolul crestinismului in viata omului............6

Capitolul II Structura comportamentului (tinerilor)............31

Capitolul III Tehnici de cercetare .............53
Chestionar.............67
Prelucrarea datelor.................71
Raspunsurile la intrebari...........72
Analiza si interpretarea datelor...............86
Concluzii generale- chestionar.................87

Concluzie..............90

Bibliografie...........94

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Morala crestina in comportamentul studentilor bucuresteni". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.