Motivarea si definirea posturilor in institutia publica

Trimisa la data: 2010-10-22
Materia: Administratie Publica
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Robert_U
Lucrare de licenta despre Motivarea si definirea posturilor in institutia publica
Analizand doctrina de specialitate, precum si actele normative existente in materia gestionarii personalului, se contureaza doua acceptiuni care se pot da notiunii de politica de personal in administratia publica . Astfel, intr-o prima acceptiune, notiunea de politica de personal are un sens restrans, referindu-se la principiile si regulile dupa care se realizeaza incheierea, modificarea, sau desfacerea contractului de munca, precum si obligatiile personalului din administratia publica.

Intr-o alta acceptiune, notiunea de politica de personal are un sens larg, cuprinzand in plus principiile si regulile care se refera la realizarea conditiilor necesar a fi create in cadrul autoritatilor administratiei publice pentru desfasurarea optima a activitatii personalului salariat. In acest sens, politica de personal are in vedere pregatirea , recrutarea, promovarea si perfectionarea functionarilor publici si a celorlalti salariati, relatiile in cadrul autoritatilor administratiei publice si cu beneficiarii administratiei, calitatile, stilul si metodele utilizate de managerii specializati in administratia publica.Politica de personal in administratia publica trebuie sa se realizeze potrivit unor coordonate. Politica de personal are un rol functional. Scopul ei consta in infaptuirea optima a sarcinilor administratiei publice.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Motivarea si definirea posturilor in institutia publica

Lucrare de licenta despre Motivarea si definirea posturilor in institutia publica
Cuprins

Capitolul I. Rolul dezvoltarii unei strategii de reforma in administratia publica.........................3

Capitolul II. Managementul institutiei publice...................16

Capitolul III. Strategia reformei in motivarea si definirea posturilor in institutia publica...........................23

Capitolul IV. Studiu de caz: plan strategic de dezvoltare privind personalul din Directia Impozite si Taxe Locale Sector 3, Bucuresti................33

Rezultate si concluzii........................63

Bibliografie...............66

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Motivarea si definirea posturilor in institutia publica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.