Motivatia apelarii la serviciile de consultanta si training ale firmelor brasovene

Trimisa la data: 2010-06-26
Materia: Economie
Pagini: 64
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_S
Lucrare de licenta despre Motivatia apelarii la serviciile de consultanta si training ale firmelor brasovene
Obtinerea unei estimari a directiei in care se indreapta economia noastra presupune in mare parte aflarea si interpretarea in spiritul marketingului a opiniilor si actiunilor managerilor companiilor romanesti. Pentru aceasta este nevoie de o serie foarte larga de informatii care pot fi obtinute si sintetizate prin intermediul cercetarii de marketing. Evident, pentru a atinge toate aspectele economiei, pentru a lua pulsul acesteia, este necesara initierea unei serii de cercetari succesive si strans corelate. Nefiind vorba de un studiu atat de complex, in cercetarea de fata ne dorim doar sa identificam atitudinile, opiniile si motivatiile de utilizare a serviciilor de consultanta si de training de catre managerii firmelor brasovene.

Pentru a atinge acest obiectiv s-a recurs la cercetarea descriptiva, pentru identificarea fenomenelor de marketing si a modurilor lor de manifestare. Acest tip de cercetare ne ofera posibilitatea de a determina amploarea diferentelor dintre diferitele categorii de agenti economici, din punctul de vedere al atitudinilor si opiniilor lor. Datele furnizate de subiecti vor fi astfel analizate folosind un sistem complex de scale. Cercetarea descriptiva face posibila cunoasterea legaturilor dintre variabile si a intensitatii acestor legaturi, fiind posibila o aprofundare a analizei.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Motivatia apelarii la serviciile de consultanta si training ale firmelor brasovene

Cuprins

Introducere: Justificarea necesitatii realizarii cercetarii........3

Capitolul I Ipotezele si obiectivele cercetarii.........5
Ipoteze generale.............5
Ipoteze statistice...........5
Obiectivele cercetarii......6

Capitolul II. Consideratii privind aspectele calitative ale investigatiei..........9
2.1. Tipuri de investigatii calitative posibile pentru tema de cercetare avuta in vedere.......9
2.2. Proiectare interviului orientat de grup avand in vedere tema cercetarii...........10

Capitolul III. Abordarea practica, concreta a aspectelor calitativ-cantitative pe care le implica tema de cercetare.......14
3.1. Tipul cercetarii si metoda de obtinere a datelor primare......14
3.2. Consideratii privind elaborarea chestionarului........15
3.3. Consideratii metodologice privind esantionarea........26
3.4.Analiza si interpretarea datelor primare..........34
3.5. Testarea ipotezelor statistice ale cercetarii.........55

Capitolul IV Concluzii legate de cercetare.........62

Bibliografie.............64

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Motivatia apelarii la serviciile de consultanta si training ale firmelor brasovene". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.