Motivatia in munca la SC Romtiket SA

Trimisa la data: 2012-01-22
Materia: Resurse Umane
Pagini: 66
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: ota27
Lucrare de licenta despre Motivatia in munca la SC Romtiket SA
Fundamentul antrenarii il reprezinta motivarea, ce rezida in corelarea satisfacerii necesitatilor si intereselor personalului cu realizarea obiectivelor si sarcinilor atribuite.Motivarea, in functie de modul de conditionare a satisfactiilor personalului, de rezultatele obtinute, este pozitiva sau negativa.

Motivarea pozitiva se bazeaza pe amplificarea satisfactiilor personalului din participarea la procesul muncii, ca urmare a realizarii sarcinilor atribuite, in conditiile in care nivelul sarcinilor obligatorii de realizat este accesibil majoritatii executantilor.Motivarea negativa se bazeaza pe amenintarea personalului cu reducerea satisfactiilor daca nu realizeaza intocmai obiectivele si sarcinile repartizate, al caror nivel este foarte ridicat inaccesibil in conditiile date unei parti apreciabile a executantilor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Motivatia in munca la SC Romtiket SA

Lucrare de licenta despre Motivatia in munca la SC Romtiket SA
Cuprins

Introducere..........................2

Capitolul I Conceptul de motivare a personalului.Munca - componenta a motivatiei...............3
1.1 Functia de antrenare, factor de motivare a personalului.......3
1.2 Conceptul de motivare a personalului..............5
1.3 Munca - componenta a motivatiei...................15

Capitolul II Relatia management- motivatie la S.C. ROMTICKET S.A............17
2.1 Prezentarea firmei..............17
2.2 Motivarea individuala si motivatia la nivel de organizatie.......18
2.3 Necesitatea de a motiva si intelegerea principalelor necesitati umane......................19
2.4 Organizarea muncii................25
2.5 Obtinerea performantelor..........28
2.6 Mentinerea motivatiei.............32
2.7 Atitudinea fata de motivatie....................35

Capitolul III Teoriile de baza folosite in analiza motivatiei in munca a salariatiilor la S.C. ROMTIKET S.A. ........................39
3.1 Scurta retrospectiva a teoriei motivationale..............39
3.2 Teorii ale motivatiei bazate pe studiul nevoilor..........41
3.3 Teorii ale motivatiei bazate pe studiul comportamentului.......45

Capitolul IV Studiu de caz: Managementul prin obiective, metoda folosita in stimularea motivatie in munca a salariatilor de la S.C ROMTICKET S.A...............49

Capitolul V Concluzii..........56

Anexe..........................59

Bibliografie...................64

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Motivatia in munca la SC Romtiket SA". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.