Motoare termice - Solutii tehnice si scheme de cogenerare

Trimisa la data: 2010-10-10 Materia: Politehnica Pagini: 100 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: AnaMaria_Oa
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Motoare termice - Solutii tehnice si scheme de cogenerare
Motoarele functionand cu combustibil gazos se numesc motoare termice cu gaz, pe scurt motoare cu gaz. Gazul folosit poate fi gaz metan, gaz de cocserie, gaz de sonda etc.Motoarele cu aprindere prin scanteie au nevoie ca amestecul aer-combustibil sa fie pregatit intr-un echipament special inainte de a intra in piston, numit sistem de carburatie.

Arderea amestecului combustibil se realizeaza in momentul in care acesta a fost comprimat, pistonul ajungand in punctual motor (mort) superior.
Procesul de aprindere este declansat de o bujie, amorsarea facandu-se datorita unei scantei electrice produsa de aceasta.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Motoare termice - Solutii tehnice si scheme de cogenerare

Lucrare de licenta despre Motoare termice - Solutii tehnice si scheme de cogenerare
Cuprins

Capitolul I Solutii tehnice si scheme de cogenerare cu motoare termice............3

Capitolul II Prezentarea generala a centralei electrice de termoficare- laborator...............21

Capitolul III Caracteristicile generale ale consumurilor energetice ale complexului U.P.B. Grozavesti..............49

Capitolul IV Metodologia de analiza tehnico - economica a solutiilor de cogenerare................63

Capitolul V Alegeraea variantei optime de echipare a solutiei de cogenerare si calculul tehnico economic...........69

Capitolul VI Punct electric:schema de racordare a instalatieiede cogenerare la sistemul de alimentare cu energie electrica a UPB........87

Capitolul VII Concluzii generale privind retehnologizarea CET-UPB.....91

Capitolul VIII Norme in tehnica securitatii muncii in instalatii de cogenerare cu motoare termice...........97
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta " Motoare termice - Solutii tehnice si scheme de cogenerare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.