Motoarele cu ardere interna - Cinematica si dinamica

Trimisa la data: 2010-09-02
Materia: Politehnica
Pagini: 98
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_B
Lucrare de licenta despre Motoarele cu ardere interna - Cinematica si dinamica
Un rol foarte important in cursul procesului de schimbare a gazelor il au arcurile de supapa. Acestea, in timpul functionarii trebuie sa retina supapa in pozitie inchisa si sa preia actiunea fortelor de inertie a ansamblului mecanismului de actionare a supapei, care are tendinta sa desprinda tachetul de cama pe portiunea acceleratiei negative.
Pentru a se asigura conditiile normale de lucru, arcurile pentru supape trebuie sa aiba o mare rezistenta la oboseala iar in constructia lor se va evita regimul de rezonanta.

Elementele de comanda ale supapei cand arborele cu came este amplasat in blocul motorului este realizat prin lantul cinematic tacheti-tija-culbutori. Problema principala a constructiei acestor elemente este sa fie cat mai usoare si cat mai rigide. In acest caz se pot accepta acceleratii mai mari si se pot folosi arcuri mai slabe, cu rezerva mai mica.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Motoarele cu ardere interna - Cinematica si dinamica

Lucrare de licenta despre Motoarele cu ardere interna - Cinematica si dinamica
Cuprins

Introducere..............3

Capitolul I Stadiu actual in studiul gazodinamic si termic al sistemului de evacuare.................7

Capitolul II Analiza gazodinamica a procesului de evacuare........22

Capitolul III Fenomene acustice............36

Capitolul IV Studiu rezistentei termice si durabilitatii sistemului de evacuare la motoarele cu ardere interna............53

Capitolul V Metode numerice in analiza componentelor sistemului de evacuare a gazelor la motoarele cu ardere interna.............68


Capitolul VI Modelarea numerica a curgerii in tobele de esapament................82

Capitolul VII Concluzii.............95Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Motoarele cu ardere interna - Cinematica si dinamica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.