Natura juridica si misiunea organizatiei

Trimisa la data: 2009-03-12
Materia: Litere
Pagini: 93
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Tudor_T
Lucrare de licenta despre Natura juridica si misiunea organizatiei
Tendintele principale din mediul inconjurator afecteaza inevitabil comportamentul si strategiile organizatiei si de aceea cunoasterea lor va crea o imagine de ansamblu mai buna asupra contextului de operare si implicit asupra optiunilor strategice ce trebuie luate.
Astfel, fiecare din cei 6 factori ai macromediului vor fi analizati dupa cum urmeaza :Factorii politici :Influenta cea mai puternica asupra activitatii organizatiei este exercitata cu siguranta de situatia legislativa cu privire la minoritatile din Romania.

Tara noastra a fost acceptata ca membra a Consiliului Europei inca din anul 1993, fapt ce a determinat semnarea Cartei pentru Drepturile omului , un angajament politic oficial de respectare si punere in aplicare a tuturor principiilor pe care aceasta le contine(incluzand de asemenea situatia minoritatilor) Totusi, Consiliul Europei este doar o organizatie de mare prestigiu international, ea neavand forta de a impune aceasta Carta ca proiect legislativ , si prin urmare aceast angajament este mai degraba o declaratie de pozitie, si de intentie a statelor ca se vor ocupa indeaproape de aceasta problema. Acesta este motivul principal pentru care pana acum , desi legislatia privitoare la minoritati exista si este adaptata in mare parte cadrului international, totusi nu exista inca mecanisme functionale , capacitati si resurse de implementare a acestei legislatii

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Natura juridica si misiunea organizatiei

Lucrare de licenta despre Natura juridica si misiunea organizatiei
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea generala a organizatiei in contextul de operare.................................................

Capitolul II. Planificarea strategica............................35
A. Cercetarea..........................................35
B. Planificarea strategica.....................................63

Capitolul III. Sectiuni..........................................77

Bibliografie...............................................91Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Natura juridica si misiunea organizatiei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.