Navigatia fluviala

Trimisa la data: 2009-09-17
Materia: Transporturi
Pagini: 95
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Lucian_Ch
Lucrare de licenta despre Navigatia fluviala
Segmentul spatial include cei 24 de sateliti si rachetele Delta pentru lansarea acestora de la baza Cape Canaveral din Florida. Acesti sateliti, aflati pe orbite circulare la o altitudine de 20100 km, sunt plasati pe sase planuri orbitale inclinate la 55 de grade fata de ecuatorul Pamantului pentru a se asigura si acoperirea zonelor polare. Satelitii GPS sunt alimentati de energia solara. Au baterii de back-up pentru a asigura o buna functionare in cazuri extreme (eclipse solare). Pe fiecare satelit exista mici propulsoare ce asigura directia corecta. Ei au o perioada de revolutie de aproximativ 12 ore parcurgand doua orbite complete in 24 ore si o viteza de circa 3,9 km/s (7000 mile/ora).

Amplasarea lor orbitala va permite ca de pe orice pozitie de pe glob sa existe in vizibilitate directa intre 6 si 10 sateliti. Un satelit GPS cantareste aproximativ 1 tona si are o lungime de circa 5,6 metri cu panourile solare deschise. Puterea transmitatorului este de numai 50 W. Satelitii au o durata de viata de aproximativ 7,5 ani si sunt echipati cu cate patru ceasuri atomice si doua emitatoare in banda D. Cele doua frecvente purtatoare sunt f 1=1575,42 MHz si f 2 = 1227,6 MHz. Semnalele sunt emise in tehnica spectrului imprastiat si utilizeaza doua coduri pseudoaleatoare: un cod CA (Clear Acquisition) pe frecventa f1 si un cod P (Precise) pe frecventele f1 si f2.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Navigatia fluviala

Cuprins

Capitolul I. Generalitati.......................................3

Capitolul II. Descrierea sistemului. Elemente initiale de proiectare.......................................25

Capitolul III. Descriere functionala a sistemului.......................................31

Capitolul IV. Descrierea echipamentelor.......................................32

Capitolul V. Date tehnice ale echipamentelor de semnalizare.......................................51
5.1. Farul alb.......................................51
5.2. Semaforul.......................................53
5.3. Balizele.......................................54
5.4. Lanternele.......................................55
5.5. Becurile bi-filament.......................................56

Capitolul VI. Descrierea programului.......................................58
6.1. Microsoft Visual Basic.......................................58
6.2.Utilizarea programului.......................................74
6.3.Pseudocod listing program.......................................79

Concluzii.......................................92

Bibliografie.......................................94

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Navigatia fluviala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.