Necesitatea creditarii persoanelor fizice

Trimisa la data: 2010-10-06
Materia: Economie
Pagini: 77
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_Mi
Lucrare de licenta despre Necesitatea creditarii persoanelor fizice
Sumele depuse de populatie la Casa de Economii si Consemnatiuni pe instrumente de economisire, precum si dobanzile si castigurile cuvenite pentru acestea sunt garantate de stat. Acestea se restituie oricand la cererea titularilor sau a reprezentantilor legali ai acestora. Depunerile de creanta asupra sumelor depuse, dobanzilor si castigurilor sunt imprescriptibile.

Operatiunile efectuate de Casa de Economii si Consemnatiuni, numele depunatorilor si ale titularilor depunatorilor, sumele depuse si orice alte date in legatura cu operatiile efectuate pe numele acestora sunt confidentiale.Date informative privind depunatorii titulari si operatiunile efectuate se dau numai in cauzele penale in care s-a pus in miscare actiune penala impotriva titularului, la cererea procurorului sau a instantei judecatoresti.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Necesitatea creditarii persoanelor fizice

Cuprins

1. Casa de economii si consemnatiuni. Istorie si evolutie.....3

Scurt istoric al primilor ani de functionare a C.E.C.-ului.....3

Activitatea C.E.C...........9

Strategie C.E.C. ........18

2. Creditarea persoanelor fizice....25

Principii si reguli generale........25

Principii generale........25

Reguli de baza privind creditul bancar.......28

Conditii de creditare a persoanelor fizice.......29

Beneficiarii de imprumuturi si categoriile de credit.......31

Continutul si analiza documentatiei de credit.........35

Avizarea si aprobarea creditului..........38

Garantiile creditului.........39

Intocmirea, verificarea si semnarea contractelor de imprumut si de garantie......43

Efectuarea platilor, rambursarea creditelor si achitarea dobanzilor datorate.........47

Acordarea de credit unei persoane fizice pentru cumpararea de bunuri de folosinta indelungata.........51

Concluzii ..........74

Bibliografie .......77

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Necesitatea creditarii persoanelor fizice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.