Noi dimensiuni ale colaborarii profesor-elev in lectia de educatie fizica

Trimisa la data: 2013-02-11 Materia: Psihologie Pagini: 48 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: ssdani
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Noi dimensiuni ale colaborarii profesor-elev in lectia de educatie fizica
Actualitatea temei. Etapa pe care o parcurge societatea romaneasca, este marcata de procesul reformei in toate domeniile. Industria, agricultura, invatamantul, cultura, stiinta, celelalte domenii ale vietii sociale trec prin profunde restructurari. Programul de reforma prevede reorientarea dezvoltarii invatamantului, urmand ca tara noastra sa se aproprie tot mai mult de sistemele scolare europene pentru ridicarea continua a nivelului general de cultura a oamenilor.

Dezvoltarea in viitor a societatii noastre inseamna dezvoltarea puternica a nivelului pregatirii omului, a cunostintelor si aptitudinilor, a capacitatilor creative impreuna cu cea a fortelor fizice ale acestuia. Este vorba de producerea unor mutatii in modul de existenta umana: in actiune si cunoastere, in conceptia despre lume, munca, cultura, aptitudini. Implicatii ce decurg de aici pentru invatamant sunt astazi amplu discutate. Dar, de fapt, ele actioneaza cel mai puternic intr-un domeniu de avanpost al dezvoltarii societatii noi - educatia noilor generatii. Determinarea nivelului influentei produse de actualele orientari privind relatia profesor-elev in directia dezvoltarii interesului pentru educatie fizica si sport incercam sa o facem si printr-o cercetare concreta.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Noi dimensiuni ale colaborarii profesor-elev in lectia de educatie fizica

Cuprins

Capitolul I. Actualitatea si motivarea temei.........................3
1.1. Actualitatea temei......................................3
1.2. Motivarea alegerii temei.....................................4
1.3. Ipoteze de lucru......................................4
1.4. Metode de cercetare.......................................4

Capitolul II. Fundamnentarea teoretica a firmei........................6
2.1. Evolutia relatiei pedagogice profesor - elev....................6
2.2. Conceptii privind relatia profesor - elev in demersul educativ.......................................8
2.3. Caracteristicile relatiei profesor - elev in lectia de educatie fizica.........................................11
2.4. Tendinte si orientari metodologice noi utilizate in predarea educatiei fizice...........................................18

Capitolul III. Organizarea si metodologia cercetarii...................23
3.1. Premise.............................................23
3.2. Ipoteza de lucru...........................................24
3.3. Locul si subiectii............................................24
3.4. Rezultate si interpretarea lor....................................24

Concluzii.......................................................45

Bibliografie.......................................................47
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Noi dimensiuni ale colaborarii profesor-elev in lectia de educatie fizica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.