Notiunea de reclama comerciala

Trimisa la data: 2010-10-17
Materia: Relatii Publice
Pagini: 63
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Nicolae_Io
Lucrare de licenta despre Notiunea de reclama comerciala
Cu toate ca este un mijloc de reclama larg raspandit, afisajul ofera afacerilor o sansa buna de activitate promotionala eficienta, mai ales cand completeaza alte mijloace de reclama. O campanie de afisaj creativa poate avea un impact ridicat asupra clientilor, si in plus solicita un buget modest. Desigur, afisajul nu inseamna doar ceea ce se face curent in interiorul magazinului sau in preajma acestuia, ci mai ales panouri publicitare situate pe marginea arterelor cu trafic intens, in localitati sau pe autostrazi si sosele. Afisajul exterior ofera avantaje semnificative micilor afaceri: expunerea are o durata mare. Afisajul exterior ofera o expunere cu frec-venta ridicata.

Studiile efectuate de catre Asociatia Americana de Marketing sugereaza ca, in fiecare luna un adult intalneste un panou de reclama de 29-30 on. aria larga cuprinsa. Natura afisajului exterior face ca acesta sa se adre-seze unui numar mare de clienti potentiali, in cadrul unei zone geografice. In literatura de Marketing se arata ca, afisajul exterior se adreseaza la aproximativ 86% dintre adulti, iar 91 % din acestia sunt cuprinsi in ocu-patii manageriale si profesionale.flexibilitatea. Unitajile de reclama prin afisaj exterior pot fi cumparate separat sau intr-un numar de "pachete". costul relativ scazut. Toti cumparatorii sunt inclusi in acelasi pret,indiferent de marime. De asemenea, afisajul exterior permite micilor afaceri sa-si insuseasca avantajul programelor de reclama in cooperare, oferite de multi producatori.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Notiunea de reclama comerciala

Lucrare de licenta despre Notiunea de reclama comerciala
Cuprins

Introducere......................................3

Capitolul I. Reclama comerciala - notiuni generale...................4
1.1 Conceptul de reclama comerciala in teoria internationala...............................4
1.2 Obiectivele si functiile reclamei comerciale....................7
1.3 Criterii de clasificare si caracteristicile mijloacelor de reclama.................................9
1.4 Programul de marketing publicitar...........................17
1.5 Organizarea si petrecerea campaniilor de reclama................22

Capitolul II. Reclama comerciala in Republica Moldova.................24
2.1 Reglementarea activitatii publicitare in RM.....................24
2.2 Caracteristica pietei serviciilor publicitare in RM...............27
2.3 Studiu de caz: agentia VARO-INFORM SRL..........................35

Concluzie............................................46

Bibliografie.......................................62

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Notiunea de reclama comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.