Obiectivele economice ale intreprinderii in conditii concurentiale

Trimisa la data: 2010-04-29
Materia: Economie
Pagini: 93
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_C
Lucrare de licenta despre Obiectivele economice ale intreprinderii in conditii concurentiale
Protectia prin asigurare este valabila in tara sau in orice parte a lumii s-ar afla asiguratul, in timpul serviciului sau, prin extindere, pe tot parcursul zilei.Efectul despagubirii se rasfrange asupra asiguratilor in cazul aparitiei unor consecinte ale accidentelor care pot influenta negativ capacitatea de munca, sanatatea sau chiar viata lor.Riscurile asigurate sunt invaliditatea partiala sau totala si decesul, ca urmare a unui acccident.Despagubirile acordate reprezinta fie plata unor indemnizatii stabilite proportional cu gradul de invaliditate, fie suma asigurata in caz de deces.

SAR Transilvania preia raspunderea in schimbul platii primei de asigurare corespunzatoare tipului de asigurare agreat de ambele parti si ajustat conform necesitatilor asiguratilor.Accidentele care fac obiectul asigurarii sunt urmatoarele evenimente provenite din exterior, fara vointa asiguratului:explozia, prabusirea de teren, inteparea, taierea, atacul din partea altei persoane sau a unui animal, actiunea fulgerului sau a curentului electric, arsurile, degeraturile, inecul, intoxicatia acuta, asfixia din cauze neprevazute, accidente cu mijloace de transport precu si cele determinate de functionari ale masinilor, aparatelor, uneltelor sau actiunii armelor (de toate tipurile).

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Obiectivele economice ale intreprinderii in conditii concurentiale

Cuprins


Capitolul I. Prezentarea generala a intreprinderii........3

Capitolul II. Implicarea factorilor de mediu in activitatea intreprinderii...........43

Capitolul III Structura organizatorica a intreprinderii.........57

Capitolul IV Functiunile intreprinderii.........65

Capitolul V Strategii economice ale intreprinderii. Planul ca instrument de concretizare si realizare a lor.......72

Capitolul VI Eficienta economica a activitatii intreprinderii........83

Bibliografie............92

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Obiectivele economice ale intreprinderii in conditii concurentiale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.