Obiectivele si rolul sistemelor informatice in activitatea bancara

Trimisa la data: 2010-03-08
Materia: Finante-Banci
Pagini: 47
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_P
Lucrare de licenta despre Obiectivele si rolul sistemelor informatice in activitatea bancara
Intrarile sistemului informatic-bancar pot fi determinate in functie de specificul societatii bancare, cerintele informationale ale conducerii bancii, ale compartimentelor sale functionale, obiectivele manageriale si functionale ale sistemului informatic-bancar, cadru legislativ in materie, reglementarile elaborate de catre B.N.R si Ministerul Finantelor, precum si de necesitatea masurarii amplitudinii si dinamicii fenomenelor financiar-bancare.

Intrarile sistemului informatic-bancar sunt reflectate prin intermediu documentelor de intrare, in timp ce iesirile sistemului informatic-bancar sunt redate sub forma rapoartelor de iesire. Anumite documente pot fi considerate atat documente de intrare cat si de iesire ( Ex. Ordinul de plata, Foaia de varsamant).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Obiectivele si rolul sistemelor informatice in activitatea bancara

Cuprins


Capitolul I Sistemul informatic pentru activitatea de creditare la Banca Comerciala Romana..........3
1.1 Rolul sistemelor informatice in activitatea bancara si obiectivele acestora..............3
1.2 Analiza sistemelor expert din activitatea bancara.........6
1.3 Banca Comerciala Romana- prezentare generala..............15
1.4 Analiza sistemului informatic al Bancii Comerciale Romane........18

Capitolul II Sistem expert privind activitatea de analiza a bonitatii...........23
2.1 Modelarea conceptuala...........23
2.2 Modelarea logica............32
2.3 Modelarea fizica............33
2.4 Concluzii..............43
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Obiectivele si rolul sistemelor informatice in activitatea bancara". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.