Obiectivul contabilitatii publice din domeniul invatamantului

Trimisa la data: 2010-08-26
Materia: Contabilitate
Pagini: 57
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristian_D
Lucrare de licenta despre Obiectivul contabilitatii publice din domeniul invatamantului
Inregistrarile in contabilitate se efectueaza cronologic, prin respectarea succesiunii documentelor dupa data de intocmire sau de intrare a acestora in unitate si sistematic, in conturi sintetice si analitice, in conformitate cu regulile stabilite pentru forma de inregistrare in contabilitate "maestru-sah".

Inregistrarile in contabilitate se pot face manual sau utilizand sistemele informatice de prelucrare automata a datelor.Formele de inregistrare in contabilitate reprezinta sistemul de registre, formulare si documente contabile corelate intre ele, care servesc la inregistrarea cronologica si sistematica in contabilitate a operatiunilor economico-financiare efectuate pe parcursul exercitiului bugetar. La institutiile publice, forma de inregistrare in contabilitate a operatiunilor economico-financiare este "maestru-sah".

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Obiectivul contabilitatii publice din domeniul invatamantului

Lucrare de licenta despre Obiectivul contabilitatii publice din domeniul invatamantului
Cuprins

Introducere.................4

1. Trasaturile caracteristice institutiilor publice din domeniul invatamantului................6

2. Fundamentarea indicatorilor bugetari si analiza bugetelor..........19

3. Organizarea evidentei bugetare la Gr.SC Ind.Victor Jinga Sacele.....................31

4. Concluzii si propuneri...............52

Bibliografie.................57

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Obiectivul contabilitatii publice din domeniul invatamantului". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.