Operatiuni de creditare bancara a agentilor pentru completarea fondurilor proprii

Trimisa la data: 2010-03-11
Materia: Finante-Banci
Pagini: 105
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Flavia_D
Lucrare de licenta despre Operatiuni de creditare bancara a agentilor pentru completarea fondurilor proprii
Exista diferite pareri cu privire la originea bancilor. Unii cercetatori apreciaza ca primii bancheri au fost cei ce efectuau schimbul cu bani, moment asociat aparitiei si circulatiei monedei metalice. Notiunea de banca a aparut in momentul in care un grup de persoane a avut ideea sa primeasca disponibilitati banesti sub forma de depuneri de la cei ce doreau sa faca economii si, in baza acestor depozite, sa ofere imprumuturi celor ce aveau nevoie de fonduri suplimentare.

Primele dovezi ale unei activitati bancare se regasesc in Orientul Apropiat (Babilon si Egiptul Antic). Detalii referitoare la depozite, imprumuturi, dobanda perceputa si rambursarea creditelor se gasesc deja in codul lui Hammurabi.[1]In timp, activitatea bancara [2] a continuat sa se dezvolte, atit in diversificarea si imbunatatirea serviciilor oferite, cat si prin acoperirea nevoilor de fonduri ale unor noi domenii de activitate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Operatiuni de creditare bancara a agentilor pentru completarea fondurilor proprii

Cuprins

Introducere........3

Capitolul I. Banca si sistemul bancar romanesc in economia de piata....5

Capitolul II Creditarea, activitatea de baza in economia de piata.....26

Capitolul III. Creditarea si riscurile creditarii.......50

Capitolul IV. Studiu de caz privind creditarea la SC MONDEX SA Sibiu....72

Capitolul V Concluzii si propuneri.........102
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Operatiuni de creditare bancara a agentilor pentru completarea fondurilor proprii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.