Operatiunile contabile la controlul impozitelor directe

Trimisa la data: 2010-04-29 Materia: Contabilitate Pagini: 125 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Emil_L
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Operatiunile contabile la controlul impozitelor directe
In ministere , departamente , regii autonome si agenti economici cu capital de stat , este organizata si functioneaza, controlul financiar propriu al acestora, sub forma controlului financiar preventiv si controlul financiar de gestiune.

In cadrul guvernului, functioneaza corpul de control al primului ministru, iar la unele ministere , corpuri de inspectie ale ministrului.
In cadrul sistemului de control in Romania, institutia de control cu cea mai larga frecventa si intindere in exercitarea acestuie, il reprezinta fara indoiala, Curte de Conturi si Ministerul Finantelor, care, de altfel, au structuri organozatorice proprii, in toate judetele tarii si in municipiul Bucuresti.Intrucat orice agent economic, regii autonome si societati comerciale, in legatura cu activitatea si controlul lor propriu, pot veni in contact cu organele Curtii de Conturi si ale Ministerului Finantelor, s-a considerat ca este bine ca , in continuare, sa fie prezentate regelmentariile in vigoare, privind atributiile de control, al celor doua institutii.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Operatiunile contabile la controlul impozitelor directe

Cuprins


Capitolul I. Sistemul de control............2

Capitolul II. Clasificarea impozitelor si taxelor........19

Capitolul III. Prezentarea impozitelor si taxelor indirecte.......45

Capitolul IV. Contabilitatea impozitelor si taxelor indirecte......69

Capitolul V. Metodoligia privind controlul fiscal al impozitelor indirecte..........88

Capitolul VI Studiu de caz........98

Bibliografie.........123
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Operatiunile contabile la controlul impozitelor directe". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.