Operatiunile de creditare

Trimisa la data: 2010-08-12
Materia: Economie
Pagini: 44
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniel_So
Lucrare de licenta despre Operatiunile de creditare
O scurta radiografie a anului 1991, scoate in evidenta faptul ca trendul descendent al economiei nu a putut fi redresat, fenomenul inflationist s-a mentinut pe un trend ascendent, balanta de plati curente a inregistrat un deficit si se inregistreaza un aspect oarecum nou, dar inevitabil-somajul. La sfarsitul anului 1991 s-a luat masura instituirii unui nou regim valutar si se declara limitata convertibilitatea interna de cont curent, eliminandu-se totodata cursurile multiple ale monedei nationale.

Anul 1992 nu a marcat evenimente importante in materie de politica economica. S-a mers pe aceeasi linie a masurilor de tipul "stop and go" in sectorul politicii monetare, iar preturile si-au continuat procesul firesc de liberalizare. Anul 1993 a fost marcat de o serie de masuri adoptate in scopul imbunatatirii climatului macroeconomic, dar lipsite de fermitate si pragmatism.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Operatiunile de creditare

Lucrare de licenta despre Operatiunile de creditare
Cuprins

I. Contextul macroeconomic al tranzitiei........3

II. Activitatea de creditare........14

III. Banca Romana pentru Dezvoltare - GSG, sucursala Targu-Jiu........20

Consideratiuni finale..........41

Bibliografie.............43Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Operatiunile de creditare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.