Operatiunile de export la o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-04-24
Materia: Economie
Pagini: 134
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_Vo
Lucrare de licenta despre Operatiunile de export la o societate comerciala
Intreprinderea de confectii isi are inceputul in 1965 , in Oradea , judetul Bihor , fiind in totalitate subordonata statului Republicii Socialiste Romania. Dimensiunea intreprinderii atat fizica cat si economica a fost mare inca de la inceput , intreaga productie la momentul acela fiind orientata spre piata interna.

Ca urmare a cresterii volumului de comenzi , intre 1969-1970 , printr-o investitie de 24.000.000 lei capacitatea de productie se dubleaza, construindu-se o cladire noua in valoare de 19.000.000 lei si achizitionandu - se utilaje in valoare de 5.000.000 lei.In 1975 prin HGM 3677 , intreprinderea primeste denumirea de Intreprinderea de Confectii Oradea cu sediul in Oradea , subordonata Centralei Confectiilor Bucuresti , din cadrul ministerului Industriei Usoare.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Operatiunile de export la o societate comerciala

Cuprins


Capitolul I Prezentarea generala a firmei s.c. Oradinum s.a. Structura ei organizatorica............3

Capitolul II Cercetarea pietei externe pentru consolidarea pozitiei pe piata sau pentru identificarea unor oportunitati de export........36

Capitolul III. Elaborarea politicii de marketing...........55

Capitolul IV Cererea de oferta si oferta de marfuri..........75

Capitolul V Negocierea afacerilor..........87

Capitolul VI Deschiderea acreditivului..........114

Capitolul VII Logistica internationala..........119

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Operatiunile de export la o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.