Operatiunile de organizare a contabilitatii in cadrul firmei

Trimisa la data: 2010-08-27
Materia: Contabilitate
Pagini: 86
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Florin_R
Lucrare de licenta despre Operatiunile de organizare a contabilitatii in cadrul firmei
Globalitatea si insuficienta informatiilor furnizate de bilant si contul de profit si pierdere nu permit obtinerea unei imagini fidele asupra patrimoniului, situatiei financiare si rezultatului intreprinderii. De aceea, existenta anexei ca document contabil de sinteza este o necesitate informationala.Pozitia anexei in ansamblul documentelor contabile de sineza a generat mai multe discutii in literatura de specialitate. Pentru unii autori, anexa este o parte integranta din situatiile financiare; pentru altii, numai bilantul si contul de rezultate constitie veritabile documente de sinteza, anexa reprezentand mai degraba un demers analitic.

Desi etimologia cuvantului "anexa" ne trimite cu gandul la semnificatia a ceva care este dependent sau subordonat fata de altceva mai important, aneza, ca document contabil de sinteza, nu este un lucru accesoriu in raport cu bilantul si contul de rezultate. Mai inainte de toate, anexa este un produs conceptual, deoarece prezenta ei este consecinta aplicarii principiilor contabile, indeosebi a principiului imaginii fidele si a principiului importantei semnificative.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Operatiunile de organizare a contabilitatii in cadrul firmei

Cuprins

Capitolul I Bilantul contabil model privind situatia patrimoniului.....3

Capitolul II Particularitati ale SC Faur SA - influenta acestora asupra modului de organizare a contabilitatii.........35

Capitolul III Intocmirea si redactarea bilantului contabil..........52

Capitolul IV Analiza pe baza de bilant.........69

Capitolul V Valorificarea datelor din lucrarile de sinteza in procesul de conducere al unitatilor economice........83


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Operatiunile de organizare a contabilitatii in cadrul firmei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.