Operatiunile si tehnicile bancare

Trimisa la data: 2009-09-05 Materia: Finante-Banci Pagini: 81 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Loredana_C
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Operatiunile si tehnicile bancare
Pe langa obtinerea informatiilor necesare despre un client nou, unitatea bancara BCR SA trebuie sa obtina si specimenele de semnaturi cerute pentru un cont. Acest lucru se realizeaza printr-un document in care sunt desemnate persoanele ce pot opera in acel cont si specimenele de semnaturi ale acestora. Conturile personale pot fi deschise numai in numele unei persoane, dar, in general, detinatorul contului poate mandata maxim doua persoane care sa aiba drept de semnatura pentru acest cont.
Contul/conturile se considera deschis/deschise la data semnarii conventiei cadru (formular prezentat la punctul 2.4. al capitolului).

Contul in valuta va functiona dupa alimentarea cu suma minima ceruta de banca pentru deschiderea conturilor in valuta. Semnatarul conventiei cadru poate retrage sau ordona transferul integral sau partial al sumelor din cont/conturi. Clientul poate autoriza, pe propria raspundere, alte persoane, sa retraga sau sa ordone transferul partial sau total al sumelor din cont/conturi, persoane ce vor fi mentionate in Fisa cu specimene de semnaturi anexata la aceasta conventie cadru. Banca nu este obligata fata de Client pentru retragerile sau ordinele de transfer efectuate de persoanele autorizate de Client.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Operatiunile si tehnicile bancare

Cuprins

Capitolul I. Sistemul informational bancar...................................3

Capitolul II. Problematica deschiderii si functionarii conturilor bancare......................................17

Capitolul III. Tehnica si evidenta operatiunilor bancare cu numerar..........................................25

Capitolul IV. Activitatea bancara privind decontarile fara numerar...........................................39

Capitolul V. Tehnica si evidenta operatiunilor de creditare bancara........................................58

Capitolul VI. Instrumente moderne de 69plata...........................................69

Bibliografie.............................................79
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Operatiunile si tehnicile bancare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.