Optimizarea capacitatii aeroportuare

Trimisa la data: 2010-08-26
Materia: Politehnica
Pagini: 73
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_Co
Lucrare de licenta despre Optimizarea capacitatii aeroportuare
Pentru aeroporturile majore ( din SUA ) estimarile preliminare ale curbelor de capacitate bazate pe datele empirice din 1989 pana in 1991 sunt reprezentate in raportul interimar al Unisys (a se vedea in bibliografie -[1] - [3] ) .Dupa cum estimarile empirice ale capacitatilor sunt rezultatul procedurilor statistice , trebuie puse cateva intrebari importante .

Printre acestea se pot enumera cantitatea de date necesara pentru a asigura relevanta statistica a caracterizarii , acuratetea datelor observate , stabilitatea si sensibilitatea estimarilor .O dezvoltare adecvata a acestor intrebari nu este scopul acestei lucrari . Cu toate acestea , in acest moment se pot face cateva comentarii .S-au intreprins analize preliminare asupra curbelor de capacitate estimate pentru toate aeroporturile de ritm folosindu-se zeci de mii de observatii istorice in perioada cuprinsa intre 1989 si 1992 .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Optimizarea capacitatii aeroportuare

Lucrare de licenta despre Optimizarea capacitatii aeroportuare
Cuprins

Introducere............3

Capitolul I Prezentarea Generala a Problemei...........4

Capitolul II Reprezentarea si Estimarea Capacitatii Aeroportuare.........8
2.1.Context.............8
2.2.Metoda de Evaluare ............9
2.3 .Rezultate Preliminare si Remarci...........16

Capitolul III Optimizarea Capacitatii Aeroportuare........19
3.1.Formularea Problemei..............19
3.2.Modelul de Programare Lineara..........24

Capitolul IV Studiu de caz...............29
4.1.Prezentare..............29
4.2.Algoritmul de rezolvare...............37
4.3.Programele Matlab de rezolvare a programelor liniare............48

Capitolul V Concluzii...........57

Capitolul VI Anexe..................59

Bibliografie...............72

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Optimizarea capacitatii aeroportuare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.