Optimizarea masinilor frigorifice si a pompelor de caldura

Trimisa la data: 2010-05-08
Materia: Politehnica
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Georgiana_F
Lucrare de licenta despre Optimizarea masinilor frigorifice si a pompelor de caldura
Regimul de variatie al frigului livrat nu coincide cu cel al variatiei necesarului de frig la consumator. Acesta se datoreaza fie inertiei termice a diferitor elemente ale sistemului de alimentare cu energie si a timpului necesar transportului acestuia, fie existentei unor eventuale instalatii de acumulare. Apar diferente si intre nivelul termic impus de consumator, fata de cel al sarcinii termice livrate. Acesta isi are explicatia in primul rand in existenta diferentei de temperatura minima necesara transmisiei caldurii in diferitele elemente ale sistemului de alimentare cu energie.

De asemenea intervin si o serie de considerente economice legate de optimizarea conditiilor de transport si distributie intre diferitele elemente ale sistemului.Ca urmare, intre necesarul de energie si sarcina termica a sistemului de alimentare exista o legatura elastica, care permite o optimizare tehnico-economica a regimurilor de functionare ale sursei, in limitele impuse de necesitatile si buna desfasurarea a proceselor la punctele de consum.Marimea sarcinii termice a sistemelor de alimentare cu frig se stabilesc prin insumarea necesarului diferitelor categorii de consumatori luandu-se in consideratie pierderile la transport si distributie.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Optimizarea masinilor frigorifice si a pompelor de caldura

Lucrare de licenta despre Optimizarea masinilor frigorifice si a pompelor de caldura
Cuprins

Capitolul I Masini frigorifice.................3

Capitolul II Pompe de caldura..........11

Capitolul III Masini producatoare de efecte termice...........27

Capitolul IV Optimizarea ciclului unei masini cu gaz..........29

Capitolul V optimizarea unei masini cu comprimare mecanica de vapori...............37

Capitolul VI optimizarea unei masini triterme cu ciclu inversat.......51

Capitolul VII Studiul experimental altransferului termic convectiv monofazic la curgerea fortata transversala peste un cilindru si peste un fascicul de cilindri............58

Concluzii...............66Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Optimizarea masinilor frigorifice si a pompelor de caldura". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.