Optimizarea modelului de pregatire si concurs a handbalistelor pe un anumit post

Trimisa la data: 2010-08-14
Materia: Educatie Fizica
Pagini: 64
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Geogiana_Mi
Lucrare de licenta despre Optimizarea modelului de pregatire si concurs a handbalistelor pe un anumit post
Putem preciza ca, incepand cu anul 1959, tarile europene si mai ales cele foste socialiste detin suprematia handbalului mondial. La ora actuala exista un mare echilibru valoric pe plan international, mai ales in Europa, unde echipele Suediei, Rusiei, Romaniei, Frantei, Germaniei detin suprematia mondiala.

Deci, putem aprecia ca batranul continent european detine cu certitudine autoritatea in handbalul de performanta.La toate echipele se poate remarca cresterea mediei de inaltime pe toate posturile.In general, media de inaltime este de 190 cm, in care mai sunt 2-3 jucatori ce depasesc talia de 200 cm inaltime. Putem spune ca fiecare echipa are intre 7 si 8 jucatori cu statura care depaseste 190 cm si 2-3 jucatori de exceptie.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Optimizarea modelului de pregatire si concurs a handbalistelor pe un anumit post

Cuprins

Partea I
Capitolul I Fundamentarea teoretica a lucrarii ........3


Partea a II-a
Capitolul II Metode de cercetare si tehnici de lucru...........34

Capitolul III Organizarea cercetarii.......39

Capitolul IV Intabelarea datelor si prelucrarea statistico-matematica a datelor........54

Bibliografie.........63

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Optimizarea modelului de pregatire si concurs a handbalistelor pe un anumit post". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.