Optimizarea politicilor de finantare a intreprinderii in urma analizei structurii financiar - patrimoniale

Trimisa la data: 2010-09-23
Materia: Finante-Banci
Pagini: 109
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniel_Co
Lucrare de licenta despre Optimizarea politicilor de finantare a intreprinderii in urma analizei structurii financiar - patrimoniale
De-a lungul anilor firma a reusit sa-si dezvolte considerabil activitatea, reusind ca in 1998 sa infiinteze o noua firma "Pasmatex Conf International" cu peste 160 de noi locuri de munca, la care "PASMATEX" este actionar majoritar. Noua firma produce lenjerie de corp pentru renumita firma "Triumph" din Austria, intreaga productie fiind destinata exportului.

Satisfacerea exigentelor tot mai mari ale clientilor industriali, cat si ale consumatorilor finali au impus necesitatea desfasurarii activitatii in conformitate cu normele internationale de calitate, "PASMATEX" obtinand la 28.01.2000 certificatul nr. 054, care arata conformitatea cu cerintele SR EN 9001/95.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Optimizarea politicilor de finantare a intreprinderii in urma analizei structurii financiar - patrimoniale

Cuprins

Capitolul I Prezentarea firmei.............3

Capitolul II Prezentarea situatiei de ansamblu a intreprinderii........12

Capitolul III Instrumente ce stau la baza analizei structurii financiar-patrimoniale a intreprinderii...........25

Capitolul IV. Analiza structurii financiar-patrimoniale a intreprinderii...........40

Capitolul V Analiza rentabilitatii intreprinderii si a efectului de levier...........90

Capitolul VI. Concluzii generale si propuneri privind optimizarea politicilor de finantare..........100

Bibliografie.........109Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Optimizarea politicilor de finantare a intreprinderii in urma analizei structurii financiar - patrimoniale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.