Optimizarea publicitatii

Trimisa la data: 2009-06-05
Materia: Marketing
Pagini: 127
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Luciana_Lu
Lucrare de licenta despre Optimizarea publicitatii
Cativa termeni si concepte importante vor fi prezentate in acest subcapitol pentru a explica dinamica planificarii media.Rating. Uneori mentionat ca o medie, un rating reprezinta un procentaj dintr-o anumita populatie, de o anumita categorie, urmarind la un anumit moment un anumit mijloc de masa.Programele TV, show-rile radio, cititorii unui ziar, etc. pot fi exprimati ca un rating.Punctaj brut de rating. Suma aritmetica a tuturor ratingurilor individuale intr-un program media se numeste punctaj brut de rating. Acesta este o masura a intensitatii totale sau patrunderii unui anumit plan media.

Perioada de timp reprezentata de acesta trebuie sa fie specificata (saptamana, luna, etc.)Audienta cumulata. Punctajul brut de rating ne spune ce audienta este asteptata la un anumit numar de mesaje publicitare, dar nu ne spune cate persoane diferite urmaresc aceste mesaje. Aceasta este o functie a "bogatiei", numarul sau procentul unei populatii date "expusa" la cel putin un mesaj publicitar. Sinonim cu o audienta cumulativa sunt si termenii audienta neta sau audienta neduplicata.Amplitudinea sau dispersia unui program publicitar este determinata de numarul de momente ale zilei, programe, statii, medii, magazine, etc. implicate in planul promotional. De exemplu, cea mai mare audienta TV este seara cand lumea este acasa.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Optimizarea publicitatii

Lucrare de licenta despre Optimizarea publicitatii
Cuprins

Capitolul I. Publicitatea - notiuni generale.........................4
1 locul, rolul si importanta activitatii publicitare in sistemul economic........................................5
2 importanta activitatii publicitare in promovarea si dezvoltarea activitatii unei firme.........................................8
3 idei despre organizatiile care participa la activitatea publicitara....................................12
4 planificarea mass-mediei................................15
5 specificul realizarii caalupurilor publicitare.....................20
6 prezentarea structurii lucrarii....................................22

Capitolul II. Metode si algoritmi utilizati pentru creearea unui calup optimal...................................................24
1 metoda croirii.............................................24
2 algoritmi de rezolvare a problemei de croire.....................30
3 decizii multicriteriale - problema liniara multicriteriala....................................47
4 metode de rezolvare........................................54
5 determinarea coeficientilor de importanta........................66

Capitolul III. Creearea unui calup optimal la societatea de televiziune pro tv............................................71
1 scurt istoric al mass-mediei in romanei................71
2 prezentarea societatii de televiziune pro-tv......................76
3 construirea unui calup publicitar optimal utilizand programarea discreta.......................................79
4 scurt istoric al mass-mediei in romania.............................83

Capitolul IV. Concluzii.........................................123

Bibliografie...............................................126

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Optimizarea publicitatii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.