Optimum motivational - motivatie si performanta

Trimisa la data: 2013-10-27
Materia: Psihologie
Pagini: 29
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: dragosro89
Lucrare de licenta despre Optimum motivational - motivatie si performanta
Atribuirea termenului de "stiintific" reprezinta forma de cunoastere care are rolul de a satisface diverse criterii si exigente de ordin metodologic general si de ordin particular. De-a lungul istoriei, sunt remarcate diverse criterii si exigente, cum ar fi delimitarea domeniilor de investigatie, aparitia unor metode de abordare specifice, de descriere si de interpretare, a aparitiei unor fenomane care trebuie sa contina un minim de determinatii si insusiri cu rolul de a permite utilizarea unor operatii de masurare si de cuantificare, de a descrie si de a interpreta pe baza unor fapte reale si de verificare a unor ipoteze pe delimitare intre "ceea ce este obiectul in realitate ".

Adica independent de subiect, de a oferi posibilitate repetarii a aceleasi cercetari de doi sau de mai multi autori si sa fie prezenta operarea diverselor concept si principii. Conform acestor cerinte, acestea au fost indoctrinate ca modele obligatorii de catre primele trei stiinte care s-au emancipat de filosofie, fiind dobandit si statutul de independenta si autoconsistenta, adica astronomia, mecanica si matematica. A fost extrem de dificil ca aceste criterii si cerinte sa fie satisfacute, acest lucru facand ca acestea sa ramana in afara abordarilor stiintifice sistematice, cum ar fi domeniile sociale si psihice, cat si fenomene care sunt derulate din stiintele clasice, compartimentate si delimitate rigid.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Optimum motivational - motivatie si performanta

Cuprins

Capitolul I. Obiectul psihologiei................................3
1.1. Psihologia ca stiinta................................3
1.2. Obiectul psihologiei................................6
1.3. Viitorul psihologiei................................8
1.4. Metode specifice ale psihologiei................................10
1.5. Organizarea cercetarilor psihologice................................15

Capitolul II. Motivatia................................16
2.1. Definitie................................16
2.2. Motiv si functii................................19
2.2.1. Functia de declansare................................21
2.2.2. Functia de orientare-directionare................................21
2.2.3. Functia de sustinere si de energizare................................21
2.3. Formele motivarii................................22
2.3.1. Motivatia innascuta................................22
2.3.2. Motivatia dobandita................................22
2.4. Motivatie si fustrare................................24
2.5. Motivatia si conflicte................................25
2.6. Nivel al aspiratiilor, de realizare................................26
2.7. Teoria motivatiei................................26

Concluzii................................28

Bibliografie................................29

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Optimum motivational - motivatie si performanta". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.