Organizarea activitatii de marketing a unei societati

Trimisa la data: 2009-08-20
Materia: Marketing
Pagini: 74
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Simona_If
Lucrare de licenta despre Organizarea activitatii de marketing a unei societati
Asimilarea conceptiei de marketing la nivelul firmelor romanesti se reflecta si in organizarea acestei activitati la nivelul lor. Multe dintre intreprinderile din Romania, tot mai sensibile la noile cerinte, pe langa organizarea unor cursuri de initiere si specializare in managementul modern, au trecut la la crearea unor structuri organizatorice adecvate vizand obiective specifice unei activitati de marketing. Ele si - au organizat compartimentele de marketing pe baza unor studii realizate in colaborare cu specialisti in domeniul marketingului, iar altele si - au conceput structuri de marketing asemanatoare pe baza unor conceptii proprii.

Acest proces isi are izvorul in practica mondiala a acestui domeniu, in tendintele deja conturate. Astfel, in tarile cu economie de piata dezvoltata s - a accentuat tendinta constituirii de departamente de marketing in cadrul fimelor, conduse de directori de marketing, care ocupa pozitii importante in structurile de conducere, plasati pe treapta a doua sau a treia. Acestora le sunt incredintate o serie de activitati de mare importanta: elaborarea politicii si strategiei de pret, a celei de distributie si promotionale, elaborarea si actualizarea strategiei de marca, stabilirea bugetelor anuale pentru produse si sectoare de activitate, stabilirea planurilor de dezvoltare si bugetelor de marketing.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Organizarea activitatii de marketing a unei societati

Lucrare de licenta despre Organizarea activitatii de marketing a unei societati
Cuprins

Capitolul I. Organizarea intrprinderii in economia de piata...........3

Capitolul 2. Societatea comerciala Braiconf S.A. in cadrul pietei....................................26

Capitolul 3. Analiza structurii organizatorice a societatii comerciale........................................42

Capitolul 4. Reorganizarea activitatii de marketing a SC. Braiconf S.A..................................................55

Bibliografie........................................................74
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Organizarea activitatii de marketing a unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.