Organizarea administrativ operativa a circulatiei in orase

Trimisa la data: 2010-10-17
Materia: Administratie Publica
Pagini: 76
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ana_I
Lucrare de licenta despre Organizarea administrativ operativa a circulatiei in orase
Deplasarile calatorilor au cunoscut modificari majore in functie de o multitudine de factori, al caror rezultat prezinta o evolutie pe trepte istorice si anume: epoca pietonului, cand acesta parcurgea 2 km in 30 minute, epoca tramvaiului cand distanta de 7 km era parcursa in 30 minute, epoca metroului cand distanta de 20 km era parcursa in 30 minute.
Cu decenii in urma, un cetatean locuia, in general, la o distanta in timp mai mare de 30 min de centru.

Astazi locuitorii, datorita dezvoltarii localitatilor, pot locui si la distante de 60 min de centrul localiitatii, aceasta ne mai constituind un impediment., ca urmare a perfectionarii mijloacelor si a cresterii vitezei lor de deplasare. Acest fapt a condus la cresterea intensitatii circulatiei.In prezent, orasul este confruntat cu probleme majore ale circulatiei, si anume: circulatia de pietoni si circulatia mijloacelor de transport in comun, la care se adauga si afluenta autoturismelor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Organizarea administrativ operativa a circulatiei in orase

Lucrare de licenta despre Organizarea administrativ operativa a circulatiei in orase
Cuprins

I.Introducere.............3

II.Transportul urban de calatori...............4

III.Organizarea administrativ - operativa ............10

IV. Clasificarea si cerintele specifice impuse troleibuzelor urbane................36

V. Salonul de pasageri.............50

VI. Canalul pentru conductoarele de inalta tensiune...........55

VII. Exteriorul vehiculului............59

VIII. Fata vehiculului............60


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Organizarea administrativ operativa a circulatiei in orase". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.