Organizarea auditului public intern

Trimisa la data: 2009-08-31
Materia: Finante-Banci
Pagini: 121
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Marinela_F
Lucrare de licenta despre Organizarea auditului public intern
Compartimentul de audit public intern se constituie in subordinea directa a conducerii entitatii publice si,prin atributiile sale,nu trebuie sa fie implicat in elaborarea procedurilor de control intern si in desfasurarea activitatilor supuse auditului public intern.Conducatorul compartimentului de audit publice intern este numit/destituit de catre conducatorul entitatii publice,cu avizul UCAAPI;pentru entitatile publice subordonate,numirea/destituirea se face cu avizul organului ierarhic superior.Conducatorul compartimentului de audit publice intern este responsabil pentru organizarea si desfasurarea activitatilor de audit.

Functia de auditor intern este incompatibila cu exercitarea acestei functii,ca activitate profesionala orientate spre profit sau recompensa.
Compartimentul de audit public intern se organizeaza in mod obligatoriu la nivelul fiecarei entitati publice, prin decizia persoanelor responsabile prevazute la art. 9 din Legea auditului public intern. Fac exceptie de la aceste prevederi institutiile publice mici, asa cum sunt definite acestea la art. 2 lit. j) din Legea privind auditul public intern, precum sio acele entitati publice subordinate pentru care conducerea de la nivelul ierarhic imediat superior a emis decizia de neinfiintare a compartimentului de audit public intern.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Organizarea auditului public intern

Cuprins

Capitolul I. Prezentarea Directiei pentru Cultura, Culte si Patrimoniu National Iasi.......................................4
I.1. Sectorul si obiectul de activitate............................4
I.2. Istoric: infiintare, evolutie.............................10
I.3. Managementul organizatiei: structura organizatorica, organigrama, personal de conducere...................................11
I.4. Analiza evolutiei principalilor indicatori......................24

Capitolul II. Bugetul institutiilor publice- baza exercitarii activitatii de audit public intern.................................30
II.1. Notiuni teoretice privind bugetele locale.......................30
II.2. Executia bugetului local...................................36
II.3. Procesul bugetar obiect al controlului financiar................................43
II.4. Derularea procesului bugetar..............................53
II.5. Executia bugetara la institutiile publice.......................55

Capitolul III. Auditul public intern...............................77
III.1. Notiuni generale privind auditul public intern.........................................77
III.2. Organizarea auditului public intern.............................81
III.3. Desfasurarea auditului public intern..............................84
III.4. Exercitarea activitatii de audit public intern...................................89
III.5. Raportul de audir public intern...............................90
III.6. Controlul intern si controlul financiar la entitatile publice.....................................97
III.7. Auditul public intern la Directia pentru Cultura, Culte si Patrimoniu National Iasi.....................................120

Bibliografie............................................121

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Organizarea auditului public intern". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.