Organizarea controlului financiar in Romania

Trimisa la data: 2010-08-26
Materia: Economie
Pagini: 79
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniel_Tu
Lucrare de licenta despre Organizarea controlului financiar in Romania
Reglementarea raporturilor sociale prin legi si respectarea acestora atrage dupa sine posibilitatea de indeplinire a functiilor statului de drept. Din acest considerent urmarirea modului in care sunt respectate legile prezinta o mare importanta. Unul dintre factorii stimulatori ai progresului il constituie insusi controlul, care sub o forma sau alta a fost atestat istoric inca din cele mai vechi timpuri.

Notiunea de "control"este des utilizata in toate domeniile vietii social economice, semnificand, intr- o acceptiune larga analiza permanenta sau periodica a unei activitati sau a unei situatii, pentru a urmari evolutia ei si pentru a lua, eventual, masuri de imbunatatire.Din punct de vedere etimologic, la originea termenului de "control" se afla expresia "contra rolus", care se refera la verificarea actului original dupa duplicatul incredintat anume in acest scop unei alte persoane.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Organizarea controlului financiar in Romania

Cuprins

Introducere..........3

Capitolul I Notiuni introductive privind aparitia Garzii Financiare in Romania..........5

Capitolul II Organizarea si functionarea Garzii Financiare.........19

Capitolul III Atributiile de control ale Garzii Financiare.........39

Capitolul IV Rolul Garzii Financiare...........49

Concluzii.......69

Anexe...........72

Bibliografie...........78
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Organizarea controlului financiar in Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.