Organizarea creditarii agentilor din cadrul unei societati comerciale

Trimisa la data: 2010-02-25
Materia: Economie
Pagini: 91
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Bogdan_Ro
Lucrare de licenta despre Organizarea creditarii agentilor din cadrul unei societati comerciale
In dorinta de asigurare a unui sistem bancar competitiv, stabil si eficient in activitatea de intermediere financiara, preocuparile Bancii Nationale a Romaniei s-au orientat cu predilectie spre finalizarea procesului de privatizare a bancilor cu capital de stat, intarirea activitatii de supraveghere prudentiala si izolarea bancilor cu probleme, cresterea rolului Fondului de Garantare a Depozitelor in sistemul bancar, pregatirea introducerii euro si imbunatatirea cadrului legislativ.

Pentru sistemul bancar romanesc, anul 1999 este considerat anul unor restructurari profunde, in acest an, cea mai mare banca romaneasca prin intermediul careia s-au derulat aproximativ 80% din activitatile din comertul exterior al Romaniei - Bancorex - a disparut din sistemul bancar romanesc la data de 25 octombrie 1999; in procedura de faliment au mai intrat si alte banci precum: Banca Albina, Bankoop, Banca Internationala a Religiilor; Banca Agricola a intrat sub supravegherea BNR. Se apreciaza ca grava criza prin care a trecut sistemul bancar romanesc in anul 1999 are la baza un insemnat volum de credite neperformante.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Organizarea creditarii agentilor din cadrul unei societati comerciale

Cuprins


Capitolul I Procesul de creditare in Romania..............5
Creditul. Definitie si clasificare. Dobanda........5
Contextul macroeconomic din Romania............7
Sistemul bancar din Romania..............10

Capitolul II Rolul S.C. Banc Post S.A. in cadrul sistemului bancar din Romania..............12
Considerente generale............10
Structura actionarilor...........12
Structura resurselor umane.......14
Produse si servicii bancare......16
Sistemul informatic.........20

Capitolul III Activitatea de creditare desfasurata de SC Banc Post SA............22
Caracterizarea activitatii de creditare............22
Credite acordate in lei pentru activitatea curenta.........24
Credite acordate in lei pentru activitatea de investitii..........36
Credite acordate in valuta..........38
Credite pentru activitatea curenta.............38
Credite pentru activitatea de investitii.......40

Capitolul IV Studiu de caz............42

Concluzii finale...............51

Anexe..........54

Bibliografie..............92

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Organizarea creditarii agentilor din cadrul unei societati comerciale". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.