Organizarea evidentei operative si contabilitatea ambalajelor

Trimisa la data: 2010-06-23 Materia: Contabilitate Pagini: 56 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Zinel_T
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Organizarea evidentei operative si contabilitatea ambalajelor
Toate produsele ,in stare naturala sau manufacturate , trebuie sa poata fi transportate de la locul fabricarii (producerii lor ) pana la locul utilizarii, sau pana la consumatorul final, in conditii de mentinere a calitatii si integritatii lor.

In procesul de aprovizionare si cel de livrare, pentru protectie, marfurile trebuie ambalate. Pe langa scopul principal de a proteja bunurile si de a inlesni operatiunile de manipulare si transport, ambalajele indeplinesc si o alta functie importanta, respectiv aceea de prezentare a marfurilor in vederea comercializarii.

Ambalajul este fara indoiala elementul material care asigura protectia produselor, permite stocarea si transportul acestora, facilitand vanzarea .In acelasi timp , ambalajului i se cere sa devina un permanent subiect al unei sfidari tehnice industriale , el trebuie sa fie tor mai usor, mai simplu, recuperabil , reciclabil, inzestrat cu virtuti ecologice.

Prin urmare, ambalajele sunt mijloace materiale folosite in scopul protectiei produselor impotriva actiunii agentilor naturali, pentru evitarea deteriorarii si a conservarii pe timpul transportului, a manipularii, a depozitarii precum si a mentinerii proprietatilor in vederea utilizarii lor.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Organizarea evidentei operative si contabilitatea ambalajelor

Lucrare de licenta despre Organizarea evidentei operative si contabilitatea ambalajelor
Cuprins

Capitolul I Notiuni generale despre ambalaje........................2
1.1.Notiunea si clasificarea ambalajelor............................2
1.2.Sisteme de circulatie a ambalajelor.............................5
1.3.Posibilitati de optimizare a circulatiei ambalajelor............6

Capitolul II Contabilitatea ambalajelor.............................8
2.1 Organizarea evidentei tehnico-operative a ambalajelor...........8
2.2. Organizarea contabilitatii ambalajelor........................14
2.3. Inregistrarea principalelor operatii privind ambalajele........20
2.3.1.Ambalaje a caror valoare este cuprinsa in pretul marfurilor sau al productiei livrate.........................25
2.3.2. Ambalaje achizitionate si revandute la livrarea marfurilor sau produselor finite nerestituibile a caror valoare este cuprinsa distinct in factura....................................26
2.3.3. Ambalaje refolosibile care circula in sistem de restituire....27

Capitolul III Probleme generale privind activitatea firmei si reflectarea ambalajelor in contabilitate S.C. Bere Timisoreana........28
3.1.Scurt istoric.............................29
3.2.Organizarea conducerii si administrarea societatii................31
3.3.Organizarea compartimentului financiar-contabil...................32
3.4.Realizarea contabilitatii ambalajelor la S.C. Bere Timisoreana....33

Capitolul IV Concluzii finale..................38

Anexe..........................................42

Bibliografie...................................56
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Organizarea evidentei operative si contabilitatea ambalajelor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.