Organizarea muncii

Trimisa la data: 2010-06-17
Materia: Drept
Pagini: 108
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ionela_T
Lucrare de licenta despre Organizarea muncii
Abaterea disciplinara are un subiect calificat, si anume un salariat incadrat in munca in baza unui contract individual de munca intr-o unitate. Faptul ca salariatul a avut capacitatea de a incheia contractul de munca inseamna ca el are si discernamant. Daca s-ar constata iresponsabilitatea acestuia, contractul de munca ar fi nul, situatie in care ar fi exclusa si raspunderea disciplinara.

Disciplina fiind unica, obligatia de a o respecta revine inclusiv personalului detasat sau delegat. In cazul detasarii, conducerea unitatii in care lucreaza cel detasat este in masura sa aplice acestuia sanctiuni disciplinare, cu exceptia desfacerii contractului de munca si cu mentiunea ca retragerea uneia sau mai multor gradatii de salarizare si retrogradarea personalului delegat se face de conducerea unitatii care l-a delegat.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Organizarea muncii

Cuprins

Introducere..........3

Capitolul I Organizarea si disciplina muncii - conditii de desfasurare normala a activitatii in orice unitate.........6

Capitolul II Raspunderea disciplinara - forma a raspunderii juridice........19

Capitolul III Sanctiunile disciplinare........32

Capitolul IV Procedura aplicarii si executarii sanctiunilor disciplinare............57

Capitolul V Norme disciplinare de exceptie..........86

Capitolul VI Raspunderea disciplinara in cadrul profesiunilor liberale...........89

Bibliografie.........105

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Organizarea muncii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.