Organizarea muncii si aspectele privind raspunderea disciplinara

Trimisa la data: 2010-09-03
Materia: Relatii Publice
Pagini: 121
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Laur_Ho
Lucrare de licenta despre Organizarea muncii si aspectele privind raspunderea disciplinara
Potrivit Codului Muncii anterior, fapta care intra in continutul abaterii disciplinare poate fi nu numai o incalcare a obligatiilor de serviciu propriu-zise, ci si a normelor de comportare. Unele acte normative, care definesc abaterea disciplinara, pune un accent deosebit pe normele de comportare. Astfel, Legea nr.92/1992, in art.93 arata ca "magistratii raspund disciplinar pentru abaterile de la indatoririle de serviciu, precum si pentru comportarile daunatoare interesului serviciului sau prestigiului justitiei.

In ceea ce priveste ordinele superiorilor ierarhici, acestea sunt expresia raportului de subordonare ierarhica, personala, ce sta la baza disciplinei muncii. Au putere obligatorie doar ordinele de serviciu emise legal cu respectarea normelor de drept privind competenta organului emitent, continutul si forma actului. Neexecutarea ordinului ilegal sau a celui care, desi legal in continut, prezinta o vadita aparenta de ilegalitate, nu constituie o abatere. Dimpotriva, executarea unui ordin vadit ilegal atrage raspunderea disciplinara a subordonatului, deosebita de raspunderea superiorului care l-a emis .

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Organizarea muncii si aspectele privind raspunderea disciplinara

Lucrare de licenta despre Organizarea muncii si aspectele privind raspunderea disciplinara
Cuprins

Capitolul I. Introducere.......................3

Capitolul II. Practica judiciara.............................19

Capitolul III. Bibliografie..................................119


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Organizarea muncii si aspectele privind raspunderea disciplinara". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.