Organizarea pietei bancare

Trimisa la data: 2010-09-07
Materia: Finante-Banci
Pagini: 100
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ovidiu_Ba
Lucrare de licenta despre Organizarea pietei bancare
Card-urile si PIN-urile realizate sunt trimise de catre Directia Carduri Bancare la sucursala de origine a solicitantului in plicuri separate, insotite de cate un borderou de remitere, pentru fiecare plic in parte, in care sunt specificate numele persoanei si datele de identificare (buletin de identitate si adresa). Ambele plicuri se inmaneaza pe baza de semnatura. Pentru o mai mare siguranta si confidentialitate, plicurile se vor trimite in zile diferite, pentru a se evita existenta in acelasi loc si timp a card-urilor si PIN-urilor pe parcursul transferului catre sucursale.

Viitorul utilizator isi poate ridica card-ui, in termen de 60 de zile de la data primirii acestuia de la Directia Carduri Bancare, numai pe baza de semnatura si dupa verificarea datelor de pe buletinul de identitate, care trebuie sa fie identice cu cele de pe cererea de emitere si cu numele de pe card.14 Utilizatorul va semna atat de primire de card, cat si de primire de PIN, pe liste separate. Daca datele inscrise pe card corespund realitatii, atunci utilizatorul va semna card-ul pe verso. in spatiul special destinat. in fata lucratorului bancar. Pentru a intra in posesia card-ului utilizatorul mai trebuie doar sa achite suma reprezentand depunerea initiala, comisionul de emitere si de utilizare a card-ului, daca este cazul. Dupa aceasta operatiune, utilizatorului ii este inmanat card-ul si PIN-ul.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Organizarea pietei bancare

Lucrare de licenta despre Organizarea pietei bancare
Cuprins

Introducere......................................3

Capitolul I. Piata bancara.......................................6
1.1 Piata bancara, segment bancar, sector de piata.................6
1.2 Sistem bancar.........................................6
1.3 Sectorizarea bancara..........................................8
1.4 Sisteme informatice bancare............................10
1.5 Oferta de piata a bancilor - Produse si servicii bancare..........15
1.6 Tipuri de clienti si servicii bancare.Avantajele obtinute ca urmare a utilizarii sistemului bancar de catre clienti....................24

Capitolul II. Cardul - Instrument modern de plata...................26
2.1 Avantajele utilizarii cardurilor...........................26
2.2 Tipologie...............................28
2.3 Tipuri de operatiuni cu carduri utilizate la Banca Romana pentru Dezvoltare - Groupe Societe Generale..............................30
2.4 Conditiile de emitere a unui card...........................35
2.5 Decontarea tranzactiilor..................................45

Capitolul III. Creativitate - Originalitate..........................69
3.1 Posibilitati de imbunatatire a sistemului bancar................69

Concluzii finale.................................80

Bibliografie.................................87

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Organizarea pietei bancare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.