Organizarea productiei in cadrul unei societati si procedeele de perfectionare

Trimisa la data: 2010-06-03
Materia: Economie
Pagini: 108
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_Bi
Lucrare de licenta despre Organizarea productiei in cadrul unei societati si procedeele de perfectionare
La nivelul compartimentului CTC sunt inregistrati parametrii de calitate in documentele primare.De asemenea produsele finite trebuie si ele sa indeplineasca anumiti parametri de calitate, iar in cazul in care nu corespund, ele sunt returnate catre fabrica de clienti.
Tot la nivelul CTC-ului se intocmesc documentele primare cu privire la conditiile de calitate ale produselor finite, prevazute in caietul de sarcini si tabelul de dimensiuni.Un client este multumit de furnizorul sau atunci cand calitatea produsului livrat corespunde asteptarilor sale.

Din punct de vedere al clientilor, conditia necesara pentru incheierea unui contract este ca furnizorul sa poata dovedi capacitatea lui de a produce si de a asigura continuu nivelul calitatii produselor sale.Principiul de baza al calitatii este asigurarea si imbunatatirea continua a proprietatilor calitative ale produselor.Prin evitarea sistematica preventiva a greselilor se evita de fapt soarta ulterioara a produselor defecte. Asadar, scopul asigurarii calitatii nu este doar controlul, in final a produselor finite, ci si descoperirea la timp a posibilelor surse de greseli si eliminarea lor.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Organizarea productiei in cadrul unei societati si procedeele de perfectionare

Cuprins

Introducere...............3

Capitolul I Perfectionarea organizarii productiei de baza..........5
1.1. Productia - rezultat al procesului de productie............5
1.2. Metode de organizare a productiei de baza.............9
1.3. Indicatorii productiei de baza..............15

Capitolul II Prezentarea generala a S.C. "Confectia" S.A..........22
2.1. Date de identificare..........22
2.2. Procesul tehnologic...........32
2.3. Analiza diagnostic............37

Capitolul III Stadiul actual al S.C. Confectia S.A.......53
3.1. Analiza factoriala a indicatorilor productiei industriale........53
3.2. Analiza costului pe produs..........63
3.3. Analiza organizarii procesuale a productiei.........66

Capitolul IV Masuri de perfectionare a organizarii productiei........76
4.1. Masuri de natura tehnica si tehnologica........77
4.2. Implementarea unor tehnologii noi.............92
4.3. Masuri de imbunatatire a calitatii productiei.........95
4.4. Masuri de natura manageriala...........97
4.5. Masuri de natura financiara.............98

Capitolul V Influenta masurilor tehnico - organizatorice asupra performantelor economico - financiare ale S.C. Confectia S.A.........102

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Organizarea productiei in cadrul unei societati si procedeele de perfectionare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.